Mag ik je voeten kussen?

De zomer is in aantocht en niets is dan lekkerder om je voeten te bevrijden van sokken en dichte schoenen. En wil je voeten krijgen die zo fris zijn dat je ze zou kunnen kussen? Verwen je voetjes en zorg dat ze er deze zomer mooi uitzien met de Foot Balm van Gamila Secret.

Deze Foot Balm bevat net als alle andere producten van Gamila Secret de bekende 15 “Secret” geneeskrachtige kruiden en plantaardige oliën. Deze balsem heeft een kalmerende, verzachtende en herstellende werking op droge voeten. De Feet Balm bevat naast een natuurlijk munt geur ook shea butter, grape seed oil en mentha oil wat ervoor zorgt dat onze voeten niet alleen heerlijk ruiken maar er ook nog eens prachtig uitzien!

Wat doet het?

- Intensief voedend en hydraterend

- Anti bacterieel

- Herstelt en beschermt

- Voorkomt eeltvorming en schimmels

- Stimuleert de doorbloeding

- Verfrist en ontspant

- Haalt pijn uit vermoeide en zere voeten na een lange dag werken

Verkoopprijs € 29,95

Hoe te gebruiken?

- Gebruik de Gamila Foot Balm ’s ochtends en ’s avonds – Masseer de voeten met de Foot Balm De Foot Balm trekt snel in zonder een vettige laag achter te laten.

Voor algemene informatie en de webshop ga naar: www.gamilasecret.com. Gamila Secret is ook te volgen op Facebook.com/gamilasecretskincare en Twitter @gamilasecret.

Lees ook:Gamila Secret lanceert twee prachtige giftsets
Lees ook:Kissable feet
Lees ook:Mooie voeten
Lees ook:Wees lief voor je onderdanen: verzorg je voeten met aandacht
Lees ook:Rijke verzorging heelt je benen & voeten

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>