Bekroonde bodyemulsion, musthave voor moeders

Al iets voor mams gescoord? Persoonlijk vind ik dit echt een musthave voor elke moeder: De Amazing Grace Perfumed Firming Body Emulsion van Philosophy

In de categorie  luxe lichaamsverzorging is de Amazing Grace Perfumed Firming Body Emulsion van Philosophy bekroond met een Holland Beauty Award en daar is het merk Philosophy enorm trots op. Internationaal doet deze geparfumeerde, verstevigende lichaamsverzoring heel goed. Ze heeft al meerdere internationale prijzen in de wacht gesleept.

 

Over Holland Beauty Awards

De Holland Beauty Awards zijn eind  2010 in het leven geroepen en zijn een gezamenlijk initiatief van de glossy bladen van Sanoma Media: Beau monde, Fab, Grazia, Nouveau, Marie Claire, en online mode- en beautyplatform Styletoday.nl. Dit jaar werd het Sanoma team voor de 2de maal versterkt door de beauty professionals van ICI PARIS XL. Via Styltetoday.nl beslisten lezeressen – met ruim 240.000 stemmen – welke producten een Holland Beauty Award verdienden.

Philosophy, Amazing Grace Perfumed Firming Body Emulsion – 480 ml – adviesverkoopprijs € 40,62

Lees ook:Katja met beauty award bekroond
Lees ook:Lovely ♥ Firming Body Emulsion
Lees ook:Win een jaar lang je favoriete parfum
Lees ook:Nicolette van Dam bekroond om haar beauty
Lees ook:Nivea ontvangt Holland Beauty Award 2013

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>