Vrolijk voetenspul!

Nu de zomer zich af en toe laat zien,  mogen de nagels weer volop vertroeteld worden met nagellakjes in de meest hippe zomerkleuren. Hierbij komt natuurlijk kijken dat de nagels ook mooi en netjes verzorgd moeten worden.

Om dit lekker zonnig aan te pakken introduceert Tweezerman twee vrolijke zomerse nailclippers, één voor de manicure en één voor de pedicure.

Zo is de roze Folding Nail Clipper absoluut onmisbaar tijdens de manicure, want deze compacte design nagelclipper heeft een handige nagelvijl en cleaner ineen. Ook super makkelijk voor onderweg of op vakantie, de clipper kan namelijk zo aan je sleutelbos gehangen worden.

Uiteraard worden de voeten niet overgeslagen, want de gebloemde Power Nail clipper heeft een brede grip en ligt goed in de hand hetgeen zorgt voor de optimale controle…

www.tweezerman.com

Lees ook:Haal de nagelstyliste in huis
Lees ook:Neon nagels zijn hét!
Lees ook:Love your fabulous vijl
Lees ook:
Lees ook:Musthaves: Sally Hansen Big Shiny & Big Matte Top Coat

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>