Van deze douchegels wordt je blij

Stijlvol, glamorous, vrouwelijk en met waardering voor de unieke eigenschappen die iemand bijzonder maken. Dat is wat de moderne vrouw wil. adidas speelt in op deze veranderende behoeften en wensen van de moderne vrouw met speciale lichaamsverzorgingsproducten die aansluiten op haar voorkeuren. Vrouwen vertrouwen vaak op hun intuïtie om te bepalen wat hun lichaam nodig heeft en hoe ze weer in balans kunnen komen. Soms is dat een lekker rondje hardlopen of een geconcentreerde yogasessie en andere keren gewoon met de voeten omhoog en lekker ontspannen.

4 nieuwe douchegels

Alle vier de varianten hebben een unieke geur en bevatten zorgvuldig geselecteerde ingrediënten om aan een specifieke huidverzorgingbehoefte te voldoen.

FRESH geeft het lichaam een schone, verfrissende boost. HAPPY is fris en opwekkend, terwijl RELAX rustgevend en kalmerend werkt. PROTECT zorgt voor een hydratatie van de zeer droge huid. Alle formules bevatten innovatieve hydraterende ingrediënten die de huid op milde wijze reinigen zonder de natuurlijke balans van de huid te verstoren.

De verpakking ziet er stijlvol en modern uit. De zachte, vloeiende lijnen van de flacon zijn geïnspireerd op de rondingen van het vrouwenlichaam en ligt onder de douche perfect in de hand. Elke variant staat voor een bepaalde stemming die in de verpakking tot uiting komt in de vorm van verschillende kleuren en silhouetten.

De NIEUWE ‘adidas for women’ shower gels

Fresh: verrijkt met frisse munt om lichaam en geest te helpen afkoelen. Een zacht schuim dat de huid weer fris laat aanvoelen. Kom tot rust met een fris gevoel!

Happy: verrijkt met sappig fruit voor een goed humeur. Een bruisend schuim voor een opgewekt begin van de dag. Be happy en geniet van het leven!
Relax: verrijkt met een bloemig boeket om lichaam en geest tot rust te laten komen. Een zacht schuim voor een heerlijk gevoel van pure ontspanning. Kom tot rust en wordt weer helemaal zen!

Protect: verrijkt met katoenmelk om lichaam en geest te beschermen. Een romig schuim dat de droge huid voedt voor een superzachte huid. Verwen jezelf met een extra verzorgende shower gel!

Alle nieuwe ‘adidas for women’-shower gels zijn verkrijgbaar in flacons van 250 ml.

Verkrijgbaar vanaf januari 2012 exclusief bij Kruidvat

Consumentenadviesprijs: €2,99

Lees ook:Geurcapsules in showergel beloven je urenlange frisheid
Lees ook:Douchen met de geur van pioenrozen
Lees ook:Neem ‘s een massage!
Lees ook:Love this showergel met 0% zeep en 0% kleurstoffen
Lees ook:Fortune Oil & Good Luck Scrub

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>