Yes!! Nu ook een WAX bar in Amersfoort

In Amersfoort is een nieuwe vestiging van ‘The Wax Bar’ geopend. Uit kosmopolitische steden over de hele wereld waaiden eerder al de zonnebankstudio, nagelstudio en de cocktailbar over. Nederland is nu ook klaar voor het concept Wax Bar. Bij ‘The Wax Bar’ kan men terecht voor professionele ontharingsbehandelingen met óf zonder afspraak. ‘The Wax Bar’ biedt deze behandeling exclusief aan en garandeert daarbij snelheid, hygiëne en kwaliteit. Na het succes van de eerste vestiging in Rotterdam is oprichtster Sophie van den Haak blij met de opening van de tweede vestiging: “The Wax Bar is nu al een groot succes. Sinds de opening in Rotterdam in juni dit jaar zijn er al meer dan duizend ‘Brazilian Wax’ behandelingen gedaan! Ik weet zeker dat het concept ook in Amersfoort aan zal slaan.”

Na het concept ‘The Wax Bar’ in grote steden als Londen, New York, Los Angeles, Miami en San Francisco te hebben bekeken, vond Sophie het tijd om Nederland hiermee kennis te laten maken. In Azië, Noord- en Zuid-Amerika, maar ook dichterbij huis is een glad llijf – ook voor mannen- de norm. Hier is lichamelijke verzorging al ver geprofessionaliseerd. Het verwijderen van ongewenste haargroei is hiervan een belangrijk onderdeel. Ook Nederland is er nu helemaal klaar voor. De nieuwe vestiging van ‘The Wax Bar’ bevindt zich in de Grote Sint Janstraat in het gezellige van Amersfoort.

Exclusieve Wax
De Wax Technicians (‘Wax Tecs’) van ‘The Wax Bar’ worden opgeleid door The Wax Bar’s Operations Manager, die meer dan tien jaar ervaring heeft met professioneel waxen en hiervoor verschillende opleidingen in het buitenland heeft gevolgd, met als specialiteit Brazilian Waxing. Het gebruik van een unieke Hot Wax zorgt ervoor dat de huid langer glad blijft en minder geïrriteerd raakt. Bovendien is door het gebruik van deze hoogste kwaliteit wax en de gespecialiseerde techniek de behandeling aanzienlijk minder pijnlijk dan bij ‘ouderwetse’ hars technieken. Een behandeling duurt circa 20 minuten en bovendien is het mogelijk om zonder afspraak bij ‘The Wax Bar’ binnen te lopen.

Onderzoek naar ontharen
Onlangs deed ‘The Wax Bar’ onderzoek* onder 1.817 mannen en vrouwen naar ontharingsgewoontes. Hieruit blijkt dat dit voor veel mensen een belangrijk onderdeel van lichaamsverzorging is. Slechts 1% van de ondervraagde vrouwen onthaart zich nooit. Mannen daarentegen houden het allemaal wat minder netjes bij; 1 op de 10 van de ondervraagde mannen gaf aan zich nooit te ontharen. Een waxbehandeling ondergaan vinden veel mensen spannend. Volgens Sophie van den Haak is het echter een kwestie vaneen keer proberen: “Ik zou iedereen willen aanraden het gewoon eens te proberen, je wilt echt nooit meer anders!”

Meer informatie vind je op www.thewaxbar.nl

Lees ook:‘The Wax Bar’ nu ook in Den Haag
Lees ook:Waxen terwijl je een cocktail drinkt…
Lees ook:Mannen prefereren glad gewaxte vrouwen
Lees ook:The WAX Bar opent haar deuren in Amsterdam
Lees ook:Alles weg of toch een streepje?

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>