THERME® Finn Sauna Hot/Cold Scrub, ervaar thuis een intens verkwikken​de saunabelev​ing!

Ervaar thuis de intens verkwikkende beleving zoals na een compleet Saunaritueel  Een heerlijk avondje ontspannen en kuren in de sauna vormt voor veel mensen een weldadig wellnessritueel. De frisse geurbeleving van typische sauna-aroma’s zoals Eucalyptus, Menthol en Rozemarijn verkwikken zowel lichaam als geest. Voor wie thuis geen sauna heeft, maar toch het vitaliserende effect van dit van oorsprong Finse ritueel wil ervaren, introduceert THERME® Skincare de nieuwe, intens verkwikkende Finn Sauna Hot/Cold Scrub! De THERME® Finn Sauna Wereldkuur bevat diverse producten met daarin een onmiskenbare ‘saunageur’ op basis van etherische oliën.

De lijn bestond reeds uit een Opgiet Concentraat (voor wie thuis wel een sauna heeft), Shower Gel, Bath Oil en Calming Body Balm. Stuk voor stuk verfrissen en verkwikken deze lichaam én geest en bieden dankzij de etherische oliën tevens verlichting bij verkoudheid. Met de introductie van de nieuwe Hot/Cold Scrub, krijgt de THERME® Finn Sauna Wereldkuur er wederom een uniek product bij! Intensieve warmte- en aromascrub sensatie!

De nieuwe THERME® Finn Sauna Hot/Cold Scrub is een combinatie van een effectieve zoutscrub met daarin essentiële oliën van Eucalyptus en Menthol. Deze aromatische bodyscrub in een robuuste wekpot, zorgt voor een intensieve warmte- en aromascrub sensatie. Toegevoegde plantaardige oliën zorgen al scrubbend voor een intensief verzorgende en verzachtende werking op de huid. Hierdoor is het aanbrengen van een bodylotion achteraf niet meer nodig.  Het resultaat? Een perfect gladde, fluweelzachte, soepele huid en een intens verkwikt gevoel dankzij de aromatische sauna geurbeleving! 

Intens fris, verkwikkend en vochtafvoerend

Voor het beste effect wordt de THERME® Finn Sauna Hot/Cold Scrub met ronddraaiende bewegingen op de huid gemasseerd. Vooral bij die zones op het lichaam waarbij het afvoeren van overtollig vocht belangrijk is (zoals de billen, buik en bovenbenen), dient de nadruk te worden gelegd. Dankzij de scrubmassage worden dode huidcellen verwijderd en wordt de celvernieuwing gestimuleerd. Er ontstaat een weldadig warmte-effect, hetgeen de vochtafvoerende eigenschappen van de Finn Sauna Hot/Cold Scrub bevordert.

Wisseldouches (warm en koud) hebben een extra stimulerend effect in combinatie met de THERME® Finn Sauna Hot/Cold Scrub en zorgen voor een ongekend verkwikkende gevoelssensatie zowel tijdens het gebruik als nog lang daarna!

Consumenten adviesprijs, distributie & meer informatie voor de consument:   THERME® Skincare wordt op de Nederlandse markt gebracht door Remark B.V. uit Meppel en wordt verkocht via drogisterijen.

Voor meer informatie: www.therme.nl of bellen met de THERME®- Consumentenlijn via telefoonnummer 0900-1112223 (€ 0,25 p.m.).

THERME® Finn Sauna Hot/Cold Scrub                 € 9,49/500 ml

Lees ook:Sauna @ home
Lees ook:Investeer in je huid met beautygeheimen uit de jungle
Lees ook:De nieuwe bodyscrubs zijn verrassend lekker!
Lees ook:Herbeleef je vakantie met deze Body Butters
Lees ook:Tot de verbeelding sprekende massage oliën, met voor elk wat wils!

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “THERME® Finn Sauna Hot/Cold Scrub, ervaar thuis een intens verkwikken​de saunabelev​ing!

  1. Sterre

    Ik ben helemaal weg van deze lijn. 1 x per week trakteer ik mezelf op een welness ervaring. Eerst ga ik een kwartier in de sauna bij mijn ouders. Dan ga ik even buiten in de tuin een rondje lopen. Dan neem ik een koude douche en aansluitend ga ik bubbelen in de Pure Spa. Om het ritueel af te maken ga ik daarna douchen en gebruik daarbij de Finn sauna producten. De geuren van deze lijn vind ik echt geweldig. Dan kan ik er weer een week tegen! x Sterre

      /   Reply  / 
  2. Morgan

    Ik sluit mij aan bij Sterre, wij hebben thuis een Jacuzzi en als ik daar uit kom vind ik het heerlijk om mijzelf in te smeren. De producten van Therme geven net wat extra’s om een luxe gevoel te krijgen..

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>