Ontgiften in het voorjaar, mooi in de zomer!

Niets is fijner dan een schoon & slank lichaam! Dr.Hauschka Bodyolie Berken Arnica geeft ondersteuning bij het ontgiften van het lichaam. De berk stimuleert de stofwisseling en wordt daarom gebruikt in voorjaars- en herfstkuren die ook ontgiftend werken en zo de huid reinigen.

Activerende bodyolie
In deze bodyolie activeert de berk, samen met de andere ingrediënten, de stofwisseling en de doorbloeding van de huid. De basisolie voor Bodyolie Berken Arnica is vitaminerijke zonnebloemolie uit gecontroleerde biologische teelt. De bodyolie heeft aangename, verfrissende geur van munt en citroen. De bodyolie:
• ondersteunt bij een dieet
• activeert de stofwisseling van de huid
• bevordert de doorbloeding
• ideaal voor en lichamelijke inspanning, sport of sauna

Extra boost
Met een Dr.Hauschka Lichaamsbehandeling krijgt het ontgiften van je lichaam extra boost. Tijdens de behandeling masseert de schoonheidsspecialiste het gehele lichaam, waardoor de stroming van het lymfevocht bevorderd wordt. Hierdoor worden afvalstoffen versneld afgevoerd. Een Dr.Hauschka Lichaamsbehandeling geeft je weer nieuwe energie!

Adviesprijs Bodyolie Berken Arnica 75 ml:
Nederland € 12,50 en België € 12,71.
www.dr.hauschka.nl

Lees ook:Familycrème: Dr.Hauschka Rozencrème
Lees ook:In harmonie dankzij een massage
Lees ook:Minder elastisch na je 40ste!
Lees ook:Citroentjesfris de zomer door
Lees ook:Bye bye kalkoenhals

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>