75% van de vrouwen wil een beter figuur

  Maar liefst 75% van de vrouwen in Nederland droomt van een beter figuur. Dat betekent gezond eten, sporten en de hulp van figuurcorrigerend ondergoed. Tegenwoordig is er stijlvol ondergoed dat je lichaam slanker & mooier maakt.

Functionaliteit en mode kunnen perfect samengaan; dat blijkt uit het geraffineerde samen­spel tussen Shape Sensation en bovenkleding. Voor deze revolutionaire collectie figuurcorrigerende lingerie fungeerden sobere, elegante must haves zoals the little black dress als inspiratiebron.

 Zuivere lijnen, soepele stretch materialen, sexy door­kijkaccenten, minimale naden, onberispelijke vormen: alles bij Shape Sensation is erop gericht om de rondingen van het vrouwelijke figuur te perfectioneren.Gestart in 2010 met de eerste serie Shape Sensation, krijgt deze Triumph shapewear in 2011 een vervolg met Smooth Sensation, Retro Sensation en Lace Sensation. In het najaar kan de Shape liefhebster haar eigen lingeriecollectie nog verder verfijnen, onder meer met Alluring Sensation (glanzend microvezel met contrasterend kant) en Velvet Sensation (een flockprint verwerkt in hoog stretch materiaal). Iets om naar uit te kijken. Naast een super elegante, vrouwelijke look biedt al deze shapewear heerlijk comfortabele lingerie die de rondingen en welvingen van het lichaam scherp onder controle houdt.

75% van de vrouwen wil haar figuur verbeteren: Shape Sensation

 Corrigerende lingerie die zorgt voor een gestroomlijnde,  sexy uitstraling. De ideale aanvulling op alle tijdloze modetoppers. Verkrijgbaar in zwart

String bodysuit   : Voor een duizelingwekkend decolleté, slanke taille en platte buik

Bodysuit : Bezorgt je een prachtig decolleté en een gestroomlijnd middel

Minimizer beha : Verkleint de buste met één cupmaat

String : Stroomlijnt de buik.

Padded beha : Creëert een mooi decolleté.

Tai : Boetseert een sierlijk strakke bips.

Maxi Pure shaper        Corrigeert rondom taille en buik.

Jarretelgordel  : Slankt het middel af

*********************************************************************************************************************************

55% van de vrouwen wil een maatje minder: Retro Sensation : Shapewear met een eigentijdse look en een déjà vu gevoel door de nostalgische snit. Het rondgebreide, naadloze materiaal met ingebedde ‘power’ zones staat borg voor perfect gladde lichaamscontouren. Er tekenen zich geen naden af.

Bodydress : Modelleert taille, buik, dijen en bips.

Shirt  : Voor een boezem, taille en buik met perfecte contouren

Padded beha : Creëert een adembenemend decolleté

Highwaist panty : Schenkt een slanke taille, platte buik en strakke bips

Lange panty :   Zorgt voor een platte buik en modelleert bips en dijen. In zwart en grijs.

 ***********************************************************************************************************************************56% van de vrouwen is ontevreden met haar buik: Smooth Sensation : Lingerie die verleidelijke en vrouwelijke rondingen creëert. Naadloos figuur­corrigerend ondergoed met krachtige shaping zones. De strakke belijning, de platte naden en de contrasterende naden leggen pure eenvoud vast in een hele eigentijdse trendy styling.

Shirt: Voor een mooie boezem en strak middel.

Highwaist panty: Voor een slanke taille, platte buik en strakke bips

Hipster-string: Slankt de taille af en maakt de buik platter. In Caramello, Zwart en Pink.

************************************************************************************************************************************Haal alle beha’s uit de kast – voor Lace Sensation : ‘Shapende’ elegante sensatie in kant! Met de lichte, elegante ‘laser cut’ look en een medium ‘shaping’-effect, heeft stretch kant nog nooit eerder gezorgd voor zo’n verleidelijk, strak en welgevormd silhouet. De ontwerpen zijn luxueus met een onberispelijke pasvorm. Een sensationeel effect bieden shirt en dress in combinatie met een padded beha. 

Bodydress – perfectioneert daar  waar nodig: boezem, taille, buik en bips.

Shirt - Sublimeert de boezem en stroomlijnt de taille

Beugel beha - Modelleert en ondersteunt de buste

Highwaist panty – Zorgt voor een gladde buik, slanke taille en strakke bips

Lange panty - Maakt de buik platter, lift de bips en corrigeert de dijen

Padded beha – Voor een adem­benemend decolleté

Panty - Vormt een strakke bips en maakt de buik platter.

Lees ook:Zijn de billboards met corrigerende lingerie te sexy?
Lees ook:“Help! Mijn buik zit in de weg!”
Lees ook:Amerikaanse oma heeft ‘smalste taille’
Lees ook:Wensenlijstje uiterlijk hem & haar
Lees ook:Zwarte lingerie staat op nr. 1 en de Oma onderbroek is een NO-GO!

1 Reacties // Reageer

One thought on “75% van de vrouwen wil een beter figuur

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>