Bevrijdend: In bikini naar de sauna

Er is veel te doen omtrent het dragen van badkleding in de sauna. De saunagang is, mede vanuit hygienisch oogpunt, oorspronkelijk naakt. Daarom vinden sommige saunagangers het onhygiënisch en storend als er badkleding wordt gedragen. Daarintegen bestaat bij een bepaalde groep mensen ook een weerstand om naakt van de sauna te genieten. Daarom biedt Thermae 2000 de mogelijkheid aan om eenmaal per maand de sauna mét badkleding te ervaren.  Het dragen van badkleding is op deze 1e dinsdag van de maand, verplicht. De badkledingdagen zijn elke 1e dinsdag van de maand, van 9.00 tot 23.00 uur.

Lees ook:Liever in je badkleding naar de sauna?
Lees ook:SpaSense maakt saunabezoek toegangelijker
Lees ook:Naakt aan yoga doen
Lees ook:Wellness de Veluwse Bron scoort het hoogst!
Lees ook:Wil je Gordon of Maxima in de sauna tegenkomen?

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>