Sporten is goed voor je carrièrre!

Sporten is goed voor je werk en loopbaan. Dat blijkt uit een enquête door de website Monsterboard onder ruim 12 duizend Nederlanders.

60 procent van de ondervraagden denkt onder het sporten of fitnessen aan werk. Juist dan komen ze op de beste ideeën. Mensen die geregeld een sport beoefenen, verzuimen gemiddeld twee dagen per jaar minder. 

Bovendien zijn regelmatige sporters meer tevreden met hun werk. Verder is er een zeker verband tussen carrièregericht zijn en sport. 32 procent van sporters ziet zijn of haar carrière als topprioriteit. Onder de niet-sporters is dat 27 procent. Tenslotte blijken inkomen en sport gerelateerd; hoe hoger iemands inkomen, des te groter de kans dat hij of zij geregeld sport.

Lees ook:Nike zegt: Russische sexy, Hollandse vooral trots
Lees ook:Mannen willen het liefst een gespierd lijf zoals Vin Diesel
Lees ook:Doutzen Kroes zweert bij sporten
Lees ook:Afvallers scoren lui qua sport…
Lees ook:Gezond leven, maakt gelukkig!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>