Streeploos bruin met Paula Begoun

Zie je witjes? Ik ken het, heb er zelf ook last van. Maar daar is gelukkig iets aan te doen met Paula’s Choice Almost the Real Thing Self Tanning-Gel. De formule bevat DHA (Dihydroxyacetone) als zelfbruinende werkstof. De karamelkleurige gel smeert gemakkelijk uit en geeft je binnen een paar uur een lekker bruin kleurtje. Hartstikke mooi zonder vlekken én streeploos! De teint houdt gemakkelijk een paar dagen aan

Dankzij het karamelkleurtje kun je precies zien waar je de gel hebt aangebracht. Succes gegarandeerd dus.

Wist je dat:

* Een zelfbruiner kan zich ophopen in huidplooitjes en bij een droge of ruwe huid. Gebruik daarom op die plekken een kleinere hoeveelheid zelfbruinende gel of dep de overtollige gel zachtjes met een tissue weg.

* Zelfbruinende producten beschermen je niet tegen huidbeschadiging als gevolg van zonnestraling, dus vergeet niet om ook altijd een product met een zonnefactor aan te brengen.

meer info kun je vinden op : www.paulaschoice.nl

Adviesprijs: € 13,95

Lees ook:Zo bruin je het mooist zonder zon
Lees ook:Witte wijn is ook slecht voor je tanden
Lees ook:Verwen je voetjes
Lees ook:Net zo bruin als Lindsay Lohan
Lees ook:Olaz Touch of Sunshine: zon op je huid

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>