Sur Plus flatert met denigrerend borsttevredenheidsonderzoek

Nederlandse vrouwen zijn maar matig tevreden over hun eigen borsten, blijkt uit een onderzoek onder ruim 30.000 Nederlandse vrouwen. Eén op de drie vrouwen zou graag grotere of steviger borsten willen. Nog eens 12 procent wil juist liever kleinere borsten. Desondanks is een chirurgische ingreep voor slechts 9% een optie.
De resultaten zijn afkomstig uit een onderzoek door Intomart in opdracht van Sur Plus Clinical Breast Grow Serum.

 

"We zien dat met name bij vrouwen die kinderen hebben de wens naar grotere en/of steviger borsten heel groot is", vertelt Inette Nieveen van Sur Plus. "Bij vrouwen met een kind in de leeftijd tussen de 0 en 5 jaar, geeft maar liefst 50,8% aan dat ze graag grotere of steviger borsten willen."

Goedemiddag alle vrouwen van heel Nederland! Ik wil wedden dat diverse media dit stompzinnige onderzoek vandaag of morgen in hun krant hebben opgenomen, gewoon om maar wat geen-nieuws-vulling te hebben. Ze zullen het wellicht nalaten om de producent van dit leugenachtige middel te noemen, maar de toon is in Nederland momenteel wel gezet.

Niet alleen is het momenteel bon ton om een suf marktonderzoekje te verrichten onder god weet waar ze die respondenten vandaan halen die zin en tijd hebben op dit soort lullige vragen te antwoorden, om hun eigen product daarmee te kunnen promoten. Het gaat in het geval van Sur Plus ook nog eens om vileine misleiding. Want hoe leg je het eindresultaat uit als het een 7 betreft? In dit geval is de uitkomst dat NL-vrouwen hun borsten een 'magere 7' geven. Is dat dan in schooltermen een ruim voldoende, dus een mooi resultaat of in commerciele termen een magere score, want als je het zo ontevreden mogelijk brengt, neemt de honger naar een oplossing des te meer toe?

Doe me lol, en geloof never nooit in dit soort producten. Het is de grootste leugen die er bestaat: cremes, serums, tonics die je borsten groter maken. Geef je geld liever uit aan een goede beha, een lekkere massage of een schoonheidsbehandeling of kappersbezoek. Veel beter voor je psyche.

Sur Plus heeft eerder dit jaar paginagroot geadverteerd in landelijke kranten. Die rommel is bij Etos te koop (ga je schamen Etos) en toen ik naar wetenschappelijk bewijs voor de claims vroeg zijn die  dus echt nooit gegeven, ook niet na herhaaldelijk verzoek. Ook dat zegt genoeg.

Ook zo oervervelend is het vragen naar zaken die in principe 'altijd' beter kunnen. Dat is een eindeloze en vooral redeloze weg.

Zo, ben ik dat ook weer even kwijt, kan ik weer fijn aan een productie over mooie nieuwe cremes voor het najaar gaan werken, die wel iets liefs voor je huid doen.

copyrights: www.moniquelindeboom.nl Bronvermelding verplicht.

 

Lees ook:Etos rules!
Lees ook:‘Cup E Explosie’ In Nederland
Lees ook:ETOS verkozen tot beste drogist
Lees ook:Zeldzame lymfeklierkanker gelinkt aan siliconen borstvergroting
Lees ook:Vergroot je borsten met stamcellen

5 Reacties // Reageer

5 thoughts on “Sur Plus flatert met denigrerend borsttevredenheidsonderzoek

 1. Jasper (namens New Beauty)

  Inderdaad Monique, dat moet opluchten…
  Alleen het lezen lucht al op. Heerlijk. Wat een kolderonderzoek van een producent van iets dat geen bewezen werking heeft. ‘Klinisch getest’ is het, wat zoveel wil zeggen als ‘je gaat er niet dood aan’. Dat zo’n onderzoeksbureau zich daar voor leent.
  Groetjes, Jasper

    /   Reply  / 
 2. redactie, monique

  Inderdaad, dat had ik er ook nog bij willen schrijven, dat zo’n gerespecteerd bureau als Intomart zich hiervoor leent, waar blijft de ethiek???

    /   Reply  / 
 3. Meya

  Monique,

  Bio-Essence heeft ook een Busting Cream. Alleen zeggen zij niet dat je grotere borsten ervan krijgt. Je borsten liften op waardoor ze er voller uitzien. Dat je met een vollere boezem de indruk krijgt dat ze groter zijn geworden kan want platte hangborsten geven een andere look. Ik merk zelf dat te tepel en tepelhof een mooiere roze kleur krijgen en de borsten veel steviger aanvoelen. Wat heel belangrijk is dat je de resultaten behoud door het bij te houden, net als met sporten. geldt toch voor alles??

    /   Reply  / 
 4. redactie,monique

  knap hoor meya, dat een creme je borsten kan liften, je bedoeld de huid kan liften waarschijnlijk. dat zou echt een wonder zijn, want het gaat om een behoorlijk gewicht dat dan door de huid gelift moet worden. ik weet niet hoor, ik geloof er dus absoluut niet in. laat je je niet een beetje door geloof en marketing om de tuin leiden?

    /   Reply  / 
 5. Meya

  Als de huid van de borsten lift zijn dat toch je borsten? Gelukkig ben ik niet de enige die het inmiddels al heeft ervaren. enkele mensen die ik ken hebben dezelfde ervaring.
  Trouwens baat het niet dan schaad het ook niet om je borsten goed te masseren en te verwennen. Is altijd goedkoper dan chirurgie.

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>