Dermalogica kiest het Aziatische pad

Dermalogica, bekend om zijn no-nonsense producten en heerlijke behandelingen, komt vanaf oktober 2007 met Thermal Body Therapy treatments. Acht behandelingen waarbij natuurlijke warmtebronnen en -therapieën zo goed mogelijk worden nagebootst in de salon. Waarom? Dat lees je hier..

 

Behandelingen met warmte zijn niet alleen lekker ontspannend, het verhoogt ook de doorbloeding, waardoor de spieren ontspannen, de stofwisseling wordt verhoogd en met het zweet ook afvalstoffen kunnen worden uitgescheiden. Nu kun je hiervoor natuurlijk naar de sauna, maar Dermalogica heeft een serie behandelingen bedacht die samen met massage (waaronder een Aziatische met hete kruidenbuidels) en een spannend verwarmend stofje uitnodigen om gewoon lekker op een behandeltafel te gaan liggen.

Het verwarmende geheim zit 'em in de Thermal Heat Activator. Een poeder dat samen met water heel warm wordt. En er zitten plantextracten in die de huid extra verzachten. Je kunt kiezen uit verschillende exfolierende, verzachtende en reinigende behandelingen in pakkingen en massages.

 

 

Lees ook:Puur en eerlijk voor je huid: Dermalogica
Lees ook:Leer ook met hete stenen te masseren
Lees ook:Cocoon Beauty Sanctuary op Heathrow kiest voor Dermalogica
Lees ook:Neem ‘s een massage!
Lees ook:Dermalogica opent concent space in Antwerpen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>