OXL en Sweatex doekjes tegen het zweten

Overmatig zweten is niet alleen een probleem van mannen maar ook van heel veel vrouwen. Er zijn heel wat internetfora waar vrouwen oeverloos blijven doorhuilen over hun zweetprobleem. Geen deo die helpt, alleen Botox kan wonderen verrichten. Durf je geen ingreep aan, dan zijn deze inlegkruisjes voor je oksels wellicht een optie. OXL pads, te koop bij Etos en Sweatex bij de zelfstandige drogist. We hebben ze uitgeprobeerd en het werkt!

 

OXL pads zijn alleen smaller en langer dan de veel bredere en rondere Sweatex. Neemt de eerste uit ondervinding minder vocht op dan de tweede, de tweede is wel erg groot en kraakt een beetje. Omdat ze allebei wit zijn, zijn ze dus niet geschikt in heel dunne zomerkleding. Sweatex is vanwege de bredere vorm wel ideaal voor mannen en in colbertjes. Naar verluidt gaan ze allebei nog met zwarte en huidkleurige pads komen.

Lees hier ook mijn blog over anti-zweet t-shirts. 

Voor goede pads kijk ook op dryshields.nl 

 Lees ook mijn artikel over Botox als anti-zweet middel

Lees ook:Zweet? je schaamt je dood….
Lees ook:Kletsnat van de zweet? Alleen Botox helpt…
Lees ook:mannen aan de botox
Lees ook:Mannen tegenwoordig volle bak aan de Botox
Lees ook:Wist je dat….zweet eigenlijk geurloos is?

12 Reacties // Reageer

12 thoughts on “OXL en Sweatex doekjes tegen het zweten

 1. Ruben

  jullie zijn Dryshield vergeten, die hebben de totaal oplossing en is veel beter product . http://www.dryshield.nl. Verkrijgbaar bij alle douglas winkels, DA en DIO dus dat garandeert al qualiteit.

    /   Reply  / 
 2. redactie, monique

  goeie tip ruben, heb even gekeken op de site en zie dat zij nog veel uitgebreidere mogelijkheden hebben. qua vorm komen ze sterk overeen met sweatex. een vorm die naar mijn idee beter werkt dan de langwerpige maar erg smalle van OXL. bedankt!

    /   Reply  / 
 3. mireille

  zijn der ook plaatsen in belgië waar deze dingen te verkrijgen zijn ??

    /   Reply  / 
 4. redactie, monique

  dag mireille, zowel sweatex (www.sweatex.nl) als dryshield (www.dryshield.nl) kun je online bestellen, ik heb nergens kunnen vinden dat ze in belgie verkocht worden. en de oxl pads heb ik even gebeld, om te horen of deze in belgie te koop zijn. dat laat ik je nog even weten.

  dagdag, monique

    /   Reply  / 
 5. Peter

  Die dryshield beschermers worden in Belgie afgeleverd, heb ze besteld.

    /   Reply  / 
 6. Henk

  Jammer dat Ruben met zijn promotie vergeet te vertellen dat hij zelf Werkzaam is bij drijsjield. Beetje flauw om die reclame te maken jongen. Had meer van je verwacht. Maar de echte kenners gaan toch wel naar Sweatex

    /   Reply  / 
 7. redactie,monique

  haha, zeg henk, ik had dat in ieder geval wel door hoor, en dat geeft niets. altijd goed om te horen dat er nog een merk bestaat, dat wij niet kenden. als het echt te bont wordt tikken we iemand wel op de vingers:-) het feit dat hij die ketens erbij noemt als een kwaliteitsqualificatie is natuurlijk wel onzin *wink*

    /   Reply  / 
 8. louisa

  Is sweatex ook verkrijgbaar in de winkels?

    /   Reply  / 
 9. redactie,monique

  dag louisa, als je op de naam sweatex in het blogje klikt, kom je bij de website van het product en daar staat een lijst met winkels opgenomen.

    /   Reply  / 
 10. zweter

  Get a life met je okselpads. Mijn hemel…

    /   Reply  / 
  1. bianca

   jij hebt waarschijnljik andere problemen, zullen we het daar eens over hebben?

     /   Reply  / 
 11. Laura

  Een uitstekend alternatief is Axitrans (deo). Online te bestellen, werkt fantastisch!
  Ik heb alles al geprobeerd en wil nooit meer anders. Succes!

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>