Kredietcrisis wenkbrauwgel

Nu de kredietcrisis hoogtij viert, moeten we elkaar ‘n beetje op weg helpen qua voordelige beautytips. Van mijn vriendin kreeg ik vandaag deze truuc te horen: als je mascara roller leeg is, gooi hem dan niet weg. Vul de lege huls met een klein beetje vaseline. Niet te vol dus! Als je de roller door de vaseline haalt, kun je deze daarna gebruiken om je wenkbrauwen in model te brengen. Zo heb je een ‘bijna gratis’ wenkbrauwengel. Het blijft overigens hartstikke goed zitten. Als jij ook nog van dit soort tips hebt, schroom dan niet om ze hier op de site achter te laten. Thanks!

Lees ook:Wow, wat een blikvangers!
Lees ook:Vaseline blijkt zo universeel…
Lees ook:Handige tips waarmee je zelfs de koudste dagen van het jaar doorstaat
Lees ook:Website Gratisoptehalen.nl compleet vernieuwd
Lees ook:Seen @ the catwalk: grote wenkbrauwen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>