Musthaves: Classic Christmas Gifts

Droom je van een witte kerst met prachtige cadeaus onder de boom, dan hebben we een aantal leuke suggesties voor je. Oprah Winfrey’s favoriete beautymerk Philosophy pakt dit seizoen namelijk flink uit met een aantal beeldige musthaves.

Wat een feest philosophy’s winter collectie 2012 is geïnspireerd door de klassieke feesten die een perfecte mix van verbondenheid en tradities zijn. Het is een tijd waarin je samenkomt met geliefden, goede wensen uitwisselt, tijd met elkaar deelt en het leven en de feestdagen viert. De collectie is een ode aan de feestdagen met kenmerkende geuren en heerlijke huidverzorgingproducten om je het klassieke feestgevoel te laten ervaren. Alle producten zullen je ziel inspireren, je hart gelukkig maken en je een warme gloed geven terwijl je je geluk deelt met familie en vrienden.

Candy Cane – Salt body scrub

Zijdezacht en pepermuntfris van top tot teen door de candy cane salt body scrub. het zeezout exfolieert de huid en maakt de droge winterhuid glad, terwijl natuurlijke extracten helpen de huid te verzachten en in conditie te brengen. de knisperende, verkoelende pepermunt- geur laat de huid fris aanvoelen en stimuleert de zintuigen.

652 gr. – adviesverkoopprijs € 34,50 vanaf december 2012 verkrijgbaar bij ici paris xl. check www.iciparisxl.nl voor een verkooppunt in de buurt of aankoop online.

Candy Cane – Shampoo, shower gel & bubble bath

Bubbelende zeepbellen dansen in deze tijd van het jaar om ons heen met de candy cane shampoo, shower gel & bubble bath. de frisse, romige butterscotch en vanillecrème geurnoten stimuleren je zintuigen terwijl je geniet van  een rijke schuimlaag die je huid van top tot teen reinigt en conditioneert. de milde formule laat je huid en haar ultrazacht aanvoelen. door de vrolijke mix van rood en wit verheugt ons hart zich op de liefde en vrolijkheid van de feestdagen.

480 ml – adviesverkoopprijs € 19,95 vanaf december 2012 verkrijgbaar bij ici paris xl. check www.iciparisxl.nl voor een verkooppunt in de buurt of aankoop online.

Snow Angel – Sweetly fallen snow shampoo, shower gel & bubble bath

Sneeuwengelen laten zich vrolijk tijdens het meest feestelijke seizoen zien. snow angel shampoo, shower gel & bubble bath reinigt en stimuleert de conditie en laat huid en haar ultrazacht aanvoelen. de geurnoot van fuji appel herinnert aan

de geur van sneeuwvlokken die zacht uit de hemel vallen. en om je direct in de feeststemming te brengen doet de parelmoerkleurige glans je denken aan een deken van versgevallen sneeuw.

480 ml – adviesverkoopprijs € 19,95 vanaf december 2012 verkrijgbaar bij ici paris xl. check www.iciparisxl.nl voor een verkooppunt in de buurt of aankoop online.

Winter escape – Fresh vanilla frost shampoo, shower gel & bubble bath; body lotion; and high-gloss, high-flavor lip shine

Omarm het koude winterweer met winter escape. de koude lucht ontvlamt je geest met vreugde. een wervelende sneeuwbui nodigt je uit om te dansen wanneer je het vleugje zoete vanille als sneeuwvlokken met je tong opvangt, het vrolijke geluid van zangers die in de verte kerstliedjes zingen of het knisperende geluid hoort wanneer je vrolijk

springend door de sneeuw loopt. de fresh vanilla frost geur omhult je met winterse gelukzaligheid. deze milde formules reinigen en conditioneren en laten de huid zijdezacht aanvoelen. de formule van onze verzachtende lipgloss hydrateert, kalmeert en verzacht de lippen terwijl het een transparante, glanzende finish achterlaat.

set met drie producten – adviesverkoopprijs € 34,50 vanaf december 2012

verkrijgbaar bij ici paris xl. check www.iciparisxl.nl voor een verkooppunt in de buurt of aankoop online.

Lees ook:Geven is soms nog leuker dan ontvangen :)
Lees ook:Wie zoet is krijgt ‘shiny’ lekkers….
Lees ook:Verwen je dierbaren met philosophy gifts
Lees ook:Je BFF voor onder de douche & in bad
Lees ook:Zeg het met beautybloemen van philosophy

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>