Happy & sparkling 2014!

Met liefde verzorg ik beauty.blog.nl al enkele jaren. Regelmatig krijg ik hulp van beautyfans/deskundigen uit mijn nabije omgeving. Ik vind het leuk om jullie op de hoogte te houden van de allerlaatste ontwikkelingen op het gebied van beautyproducten & -behandelingen. Soms test ik zelf iets uit, andere keren meld ik alleen het nieuws.

Ik hoop jullie hier volgend jaar wederom weer terug te zien en als jullie leuke tips of suggesties hebben, ontvang ik ze maar wat graag!

Voor nu wens ik jullie het allerbeste voor 2014. Maak er een sprankelend en onvergetelijk jaar van en be good for yourself!!

Lees ook:Shinen in 2016, beauty.blog wenst jou een amazing 2016!
Lees ook:Interessant nieuws over Amance !
Lees ook:Sprankel in 2013!
Lees ook:Na de kerst voel ik me zooooo…. opgeblazen!!
Lees ook:Preview! Maybelline komt met flitsende kalender 2009

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>