Nieuwe serie met Nederlandse hunks

Wat een heerlijk vooruitzicht en zet het maar alvast in je agenda en haal ook alvast maar wat ladingen popcorn in huis, want vanaf woensdag 2 september om 21.25 uur brengt Net5 de nieuwe Nederlandse dramaserie Meiden van de Herengracht. Naast de drie hoofdrollen van Kim Pieters, Fockeline Ouwerkerk en Sarah Chronis spelen ook de hunks Nasrdin Dchar (Infiltrant), Cas Jansen (All Stars), Manuel Broekman (Verliefd op Ibiza), Oscar Aerts (GTST) en Kay Greidanus (Bloedverwanten) een grote rol in de serie.

De serie gaat over de vriendschap van drie jonge carrièrevrouwen in Amsterdam die het helemaal hebben gemaakt in de wereld van mode, tv en tijdschriften. Hun succes komt echter met een prijs…

Drie hartsvriendinnen proberen hun drukke carrières zo goed mogelijk te combineren met hun turbulente privélevens. Het glamourleven van de powervrouwen in de hoofdstad gaat echter niet altijd over rozen. Hanna (Sarah Chronis) staat aan het roer van een modelabel, maar haar laatste modecollectie flopt. Het lukt haar ook maar niet om de ware te vinden, of maakt haar nieuwe date, miljardair Gijs (Nasrdin Dchar), hier een einde aan?

Wendy (Fockeline Ouwerkerk) is de baas van een grote tv-zender en haar huwelijk met muzikant Steven (Cas Jansen), huisvader tegen wil en dank, loopt nogal stroef. Gelukkig heeft ze op haar werk collega Sil (Manuel Broekman) die haar op zijn eigen wijze steunt, maar ook uitdaagt.

Nico (Kim Pieters) is hoofdredacteur bij een toonaangevend tijdschrift en verliest zich in een affaire met de jonge fotograaf Hugo (Kay Greidanus), waardoor ze haar huwelijk en reputatie op het spel zet. En dan moet ze ook nog dagelijks dealen met haar collega Jorrit (Oscar Aerts), die niet per se het beste met haar voor heeft. De steun van de drie vriendinnen aan elkaar en hun liefdevolle en humoristische eerlijkheid helpt hen in balans te blijven tijdens lastige tijden in hun snelle bestaan.

Meiden van de Herengracht is de Nederlandse versie van de Amerikaanse NBC-serie Lipstick Jungle, geschreven door Candace Bushnell, de schrijfster van het succesvolle Sex and the City.

Nieuwe woensdagavond Net5
De serie vormt samen met nieuwe afleveringen van Grey’s Anatomy en het laatste seizoen van Dokter Hart de nieuwe woensdagavond van Net5.

Meiden van de Herengracht
Vanaf woensdag 2 september wekelijks om 21.25 uur bij Net5
www.net5.nl/meidenvandeherengracht

Lees ook:Nieuw magazine voor jonge chicks
Lees ook:Ontmoet de 3 nieuwe Nederlandse topmodellen
Lees ook:Haartrend najaar 2007: Bob ’till you drop
Lees ook:Ruik zelf nét zo zoet als witte chocolade…..
Lees ook:Knetterende bodygel

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>