Dag rode vlekjes, dag pigmentvlekjes…welkom egale huid

Ik zeg het er eerlijk bij. Hebben we hem getest? Nee, dat nog niet, maar we kennen het merk en het verhaal zit zo goed in elkaar dat we deze kennis alvast met jullie willen delen. Want, zeg nou zelf, is het niet heerlijk om het nieuwe jaar goed te beginnen? Met een egale en stralende huid.

Pigment- en andere bruine of rode vlekjes geven de gezichtshuid onvermijdelijk direct een oudere uitstraling en kunnen het zelfvertrouwen negatief beïnvloeden. Hetzelfde geldt voor een oneffen huid die haar gezonde, stralende teint is verloren. Paula’s Choice komt met verhelderend nieuws! Met de nieuwe RESIST Pure Radiance Skin Brightening Treatment wordt een effectief product aan de lijn toegevoegd, dat huidverkleuringen zonder pardon aanpakt en dat de teint opnieuw voorziet van een egale, heldere en opvallend frisse uitstraling!

Producten op basis van hydrochinon als huidoplichtende werkstof zijn verboden in Europa. De formule van de nieuwe RESIST Pure Radiance Skin Brightening Treatment van Paula’s Choice is vrij van hydrochinon en heeft in plaats daarvan een synergetische samenstelling op basis van plantaardige, teintoplichtende ingrediënten, vitamines en hoogwaardige antioxidanten. De samenstelling is hét perfecte en veilige alternatief voor producten op basis van hydrochinon.

Uniek dankzij een teintoplichtend complex dat exclusief eigendom is van Paula’s Choice

Deze technologisch geavanceerde formule die huidverkleuringen (zoals bruine pigmentvlekjes door zonneschade of rode vlekjes na puistjes of muggenbeten) lichter maakt en die de teint opvallend egaal en gezond laat stralen, bevat een uniek complex van bewezen effectieve vitamine- en plantenextracten. Paula’s Choice heeft op de formule een exclusief eigendomsrecht. De samenstelling met een lichtgewicht, zijdezachte textuur op basis van onder andere niacinamide*, witte moerbei- extract, moerbeiwortel en zoethoutwortel, maakt huidverkleuringen bij consequent dagelijks gebruik dag na dag lichter en egaliseert de algehele teint. Dit zorgt voor een opvallend egalere en meer jeugdige uitstraling.

* Niacinamide en andere ingrediënten in dit product die huidverkleuringen helpen vervagen, gaan vorming en verplaatsing van melanine in de huidcellen tegen. Als de overdracht van melanine wordt geblokkeerd, zullen huidverkleuringen (bruine vlekjes) die een gevolg zijn van een overmatige melanineproductie geleidelijk verdwijnen.

Direct optisch ‘stralende teint-effect’

De nieuwe RESIST Pure Radiance Skin Brightening Treatment zorgt tevens direct voor een stralende en frisse teint, dankzij lichtweerkaatsende pigmenten op basis van mica. Een exclusieve synergie van huidherstellende- en antioxidant ingrediënten, waaronder vitamine E, druivenpitolie, panthenol, hyaluronzuur, ceramiden en Scutellaria baicalensis wortelextract, gaat de diverse tekenen van huidveroudering tegen. Langdurig en consequent dagelijks gebruik, in combinatie met het eveneens dagelijkse gebruik van een product met een SPF, zal helpen voorkomen dat huidverkleuringen terugkomen en gaat tevens de vorming van nieuwe huidverkleuringen tegen.

Een samenvatting…

Paula’s Choice RESIST Pure Radiance Skin Brightening Treatment:

Laat een doffe huid direct optisch stralen en zorgt voor een mooie, jonger uitziende huid

Vermindert bij langdurig en consequent dagelijks gebruik de zichtbaarheid van bruine pigmentvlekjes en rode vlekjes (bijv. veroorzaakt door puistjes of muggenbeten)

Verbetert een oneffen teint

Ontwikkeld op basis van een synergetische mix van plantaardige teintoplichtende werkstoffen, vitamines en antioxidanten, waarvan is bewezen dat ze huidverkleuringen lichter helpen maken

Voorkomt in combinatie met een product met een SPF dat nieuwe huidverkleuringen ontstaan

100% vrij van geur- en kleurstoffen

 

Verkoopprijs:

  • Paula’s Choice RESIST Pure Radiance Skin Brightening Treatment                     €30,50/30 ml.

Lees ook:Super skin oppepper: Resist Intensive Vitamin C Spot Treatment van Paula’s Choice
Lees ook:Kuurbehandeling belooft je een mooie en egale huid
Lees ook:Herstel je huid
Lees ook:Beauty nieuws: bodyproducten die je huid in shape houden
Lees ook:Vernieuw je huid wekelijks

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>