Verwen jezelf met een masker van Kokosvet, jojoba-olie, sheabutter en witte klei

Niets naarders dan een droge en trekkerige huid. In de winter ontkom je er bijna niet aan. Smeren met vaseline wordt weleens geopperd, maar eigenlijk is dat helemaal niet goed, want vaseline bestaat uit minerale olie en dat verstopt je huid. Niet doen dus!

Kou, wind en regen kunnen de gezichtshuid flink uitdrogen. Wanneer de hoeveelheid huideigen lipiden hierdoor afneemt, wordt de huid gemakkelijker doorlaatbaar voor water en wordt de vochtbalans in de huid verstoord. De gezichtshuid droogt uit, wordt daardoor gevoelig, voelt oncomfortabel aan, ziet er vaal en dof uit en veroudert bovendien sneller! Op zulke momenten kan de huid wel een flinke oppepper gebruiken. Decubal, de gespecialiseerde productlijn voor de droge huid, biedt hiervoor met het Vitaliserend Masker een effectief rijk (vocht)verzorgend, voedend en verzachtend product!

Decubal FACE Vitaliserend Masker (€ 9,99/ tube 50 ml)
Decubal Vitaliserend Masker op basis van 6% huideigen lipiden, is ontwikkeld op basis van witte klei. Deze zeer werkstofrijke kleisoort zuivert en voedt de huid en maakt de bloedvaatjes in de opperhuid soepel. Witte klei stimuleert tevens de productie van huideigen collageen en zorgt op die manier voor een elastische en veerkrachtige huid. De aan dit masker toegevoegde jojoba- olie, sheabutter en kokosvet verzachten en versoepelen de huid en zorgen ervoor dat zij in een optimale conditie komt en langdurig blijft. Daarnaast wordt de huid intensief gehydrateerd dankzij dit nieuwe masker dat niet hard wordt.

Distributie & meer informatie:
De producten van Decubal worden op de Nederlandse markt gebracht door Actavis B.V. en deze worden verkocht bij drogisterijen en gezondheidswinkels, zoals DA, DIO, De Tuinen en apotheken.
 www.decubal.nl

 

Lees ook:Kalmeren, voeden en verzachten
Lees ook:Milde gezichtsreiniger voor de droge en gevoelige huid
Lees ook:3 miljoen Nederlanders hebben weleens een droge huid
Lees ook:Faceguard tegen UV straling
Lees ook:Herstel je huid met Decubal

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>