Travel light met handige mini flacons voor je huid

Mailplaatje

Wij hedendaagse vrouwen zijn super actief, vaak onderweg en regelmatig op reis. En natuurlijk willen we er 24/7 goed uit zien. Je favoriete huidverbeterende product(en) bij je dragen, is sowieso geen overbodige luxe. De winter(sport)periode komt ook in zicht. Of je nu in Nederland blijft of afreist naar een sneeuwzekere bestemming, met de vier nieuwe 10 ml Handbag Essentials by hannah® heb je alles bij de hand om je huid altijd én overal te laten stralen!

Wie veel onderweg is, heeft behoefte aan praktisch mee te nemen producten die de huid voeden, hydrateren, beschermen en van een gezonde, jeugdige en stralende teint voorzien. Een compact formaat van je favoriete huidverbeterende product neem je eenvoudig mee in je handtas, sporttas, tijdens vakanties of weekendjes weg.

Hygiënische 10 ml pompflacons

De nieuwe Handbag Essentials by hannah® zijn ontwikkeld met als uitgangspunt gemakkelijk mee te nemen huidverbeterende producten in compacte verpakkingen en met een hoge mate van gebruiksgemak.  Als restyling van haar voormalige 10 ml producten in minitubes, introduceert hannah® met de Handbag Essentials handige, hygiënische mini pompflacons met elk een inhoud van 10 ml van de bestseller-producten 24-hour Skin Balancing, 4YOUth, Juvi Protect en Touch of Silk:

hannah® 24-hour Skin Balancing

De hannah 24-hour Skin Balancing is een rijke conditioner voor de huid. Deze zijdezachte formule op basis van allantoïne, goudsbloem, aloë vera, hyaluronzuur, jojoba-olie, kamille, lecithine en panthenol brengt de huid in balans en voorziet haar van directe voeding, hydratatie, bescherming en comfort.

hannah® 4YOUth

Magie wordt realiteit dankzij 4YOUth voor onmiddellijke zichtbare, voelbare en langdurig aanhoudende huidverbetering op meerdere fronten. Dit topproduct van hannah® is vanaf nu ook verkrijgbaar als handige 10 ml Handbag Essential flacon! Deze crème bevat onder andere de 4 geavanceerde hightech ‘key-ingredients’ Argireline, Ceracute®-F, Pullulan en vitamine C. Deze combinatie zorgt voor volumeverbetering, collageenopbouw en een optimaal vochtgehalte in de diepere huidlagen. De ingrediënten hebben daarnaast het vermogen om een effectieve verbetering te genereren in de oppervlakkige huidstructuren en ze zorgen tevens voor ontspanning en opvulling van fijne lijntjes en rimpels. Het resultaat is een jeugdige, gezonde conditie van de huid en een dito uitstraling.

hannah® Juvi Protect

Voor mensen met een zeer lichte tot lichte huid (huidtype I-II) die snel verbrand, is er hannah Sun Perfection Juvi Protect. Dit product biedt de zeer gevoelige huid een hoge mate van bescherming tegen UV-straling met een SPF HIGH (SPF 30). Dit zonneproduct is tevens uitstekend geschikt voor de bescherming van de huid tijdens de wintersportvakantie! Dankzij de nieuwe handige 10 ml. travel size kun je deze vanaf nu eenvoudig meenemen in je ski-jas!

hannah® Touch of Silk

Er zijn van die beautyproducten waarvan je denkt: hoe kon ik ooit zonder? Touch of Silk is er daar één van! Deze zijdezachte formule heeft een basis van vitamine A, C, E en siliconenolie en is daardoor in staat om kleine oneffenheden onmiddellijk op te vullen en de teint perfect egaal en mooi gematteerd achter te laten. Ideaal als alternatief voor make-up, maar de formule heeft ook een uitstekende primerfunctie voor foundation, waardoor make-up nog beter blijft zitten. Naast een stralende teint heeft de rijke mix van hoogwaardige ingrediënten een positief effect op het herstel van de onrustige huid, maar ook de beschadigde huid. De met een award bekroonde Touch of Silk helpt tevens littekens, kleine huidbeschadigingen en brandwonden op een natuurlijke manier te herstellen. 

Travel Light!

Een voorbeeld van een actieve vrouw die veel reist en vaak onderweg is, is zangeres Elize (www.elizemusic.com). Zij is woonachtig in Los Angeles en reist veel op en neer tussen Nederland en Amerika, maar ook in Amerika zelf voor diverse tournees. Haar uiterlijk is haar visitekaartje. Om haar huid gezond, stralend, jeugdig en goed beschermd te houden gebruikt ze de producten van hannah®. Met de introductie van de vier nieuwe handige 10 ml Handbag Essentials kan ze deze vanaf nu op een lichtgewicht wijze overal mee naar toe nemen!

Info:

De hannah® -producten zijn verkrijgbaar bij de erkende hannah® huidcoaches en via hannah® Skin Improvement Research Company (hannah® SIRC).

Verkoopprijzen Handbag Essentials by hannah®:

  • hannah®  24-hour Skin Balancing  € 10,50/10 ml
  • hannah®  4YOUth  € 19,50/10 ml
  • hannah® Juvi Protect  € 12,50/10 ml
  • hannah® Touch of Silk  € 18,50/10 ml

Check ook eens: www.hannah.nl  

hannah TouchofSilk_10ml

Lees ook:Beauty-weerstand in je handtas
Lees ook:Touch up met hannah®, gewoon omdat het kan!
Lees ook:24/7 fris met de mini Touch of Silk
Lees ook:De perfecte teint getest
Lees ook:Verslavende 24-uurs creme….

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>