Perfecte geur voor de millennium man: Dare for Men

Je moet nog heel eventjes geduld hebben, want deze sexy herengeur verschijnt halverwege deze maand in de winkel. Maar wat een aanrader! Dare For Men combineert alle facetten – avontuur, vrijheid, seksualiteit, kracht – van het avontuurlijke en gewaagde karakter van de ‘millennium´man’. ´Dare´ is een statement van zelfvertrouwen voorzien van een verrassingselement. Deze geur sluit perfect aan bij de Dare For Women-lijn (najaar 2015) om samen een krachtige lijn binnen het merk te creëren.

Jeneverbes

Parfumeur Jacques Huclier van Givaudan creëerde deze houtachtige, kruidige geur die je zowel overdag als ’s avonds kunt dragen. ‘Ik stelde me een man voor die staat voor zijn waarden. Alleen al bij de gedachte aan avontuur wordt hij enthousiast en leeft hij op. Hij daagt zichzelf constant uit en wil zijn eigen prestaties of die van zijn vrienden altijd overtreffen. Hij is een veelzijdige, zelfverzekerde en een zeer mannelijke man die een centrale rol speelt bij het plannen van activiteiten en het beleven van geweldige avonturen met zijn vrienden. Hij straalt een enorme ‘sex appeal’ uit, waar hij ook naar toe gaat.’ Topnoot: bergamot, witte peperkorrels, jeneverbes Hartnoot: geranium, jasmijn, kasjmierhout Basisnoot: muskus, patchoeli, cederhout

Robuuste flacon De GUESS Dare For Men flacon heeft een verfijnde maar toch robuuste stijl dat de kenmerkende facetten van het merk in zich verenigt, en een gemetalliseerde, staalgrijze dop. Een ruw metalen plaatje met daarop het GUESS logo gegraveerd, lijkt vastgeschroefd te zijn op de flacon. Het ontwerp van de verpakking verwijst naar de rijke denim geschiedenis van het merk.

GUESS Dare For Men Collectie

Eau de Toilette 30 ml € 33,00*

Eau de Toilette 50 ml € 43,00*

Eau de Toilette 100 ml € 53,00*

* adviesverkoopprijs GUESS Dare For Men is vanaf half juli 2016 verkrijgbaar bij de geautoriseerde GUESS Fragrances parfumerieën en drogisterijen.

Lees ook:Musthave: GUESS Double Dare
Lees ook:Een nieuw jaar, een nieuwe man?
Lees ook:Hemels!! DOWNTOWN Calvin Klein
Lees ook:Rebels en opwindend: ck one summer
Lees ook:GUESS Seductive Homme

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>