Voor hem, voor meer haar: Invati Men™

Wordt je lief’s haar wat dunner? Er is hoop!!

Dankzij de hulp van Aveda’s meest recente innovatie op plantaardige basis kunnen vanaf nu ook alle mannen die last hebben van dunner wordend haar geholpen worden. Om aan de specifieke behoeften van mannen te voldoen is er voor Invati Men™ Solutions for Thinning Hair een formule samengesteld op basis van een krachtige mix van plantaardige actieve werkstoffen. Deze verbeteren de uitstraling van dunner wordend haar* in simpelweg twee stappen. Vier op de vijf mannen geeft aan dat hun haar erna sterker voelt en er dikker uitziet.

Invati Men™ helpt mannen die met beginnend tot gemiddeld dunner wordend haar kampen – en die wellicht al op zoek zijn naar preventieve maatregelen tegen haaruitval door haarbreuk – door ze hun zorgen wat betreft de ‘thinning issue’ onder ogen te brengen en hun haar van nature weer dikker te maken.

Twee stappen, één keer per dag, iedere dag.

STAP 1: Exfoliëren

Invati Men™ Nourishing Exfoliating Shampoo is een voedende shampoo die de hoofdhuid exfolieert en verfrist terwijl de voedende werking het dunner wordende haar helpt te versterken. Salicylzuur, afkomstig uit Wintergroen, helpt bij het verwijderen van opgehoopte, overtollige talgrestjes die de poriën kunnen verstoppen.

Masseer de shampoo goed in voor een activerende werking op de hoofdhuid. Het bereidt de hoofdhuid ook goed voor op de volgende stap, de Invati Men™ Scalp Revitalizer.

STAP 2: Verdikken & versterken

Invati Men™ Scalp Revitalizer is een leave-in behandeling die het haar direct bij de haarwortels dikker maakt, terwijl de formule ook zorgt dat aanwezige haren minder snel uitvallen. Zodra je de Scalp Revitalizer inmasseert zorgt de krachtige mix van plantaardige actieve werkstoffen dat de microcirculatie van de hoofdhuid wordt gestimuleerd. Het is super simpel: dagelijks éénmaal per dag, rechtstreeks op de hoofdhuid, even masseren en klaar.

High-perfomance nieuwkomers

Invati Men™ Nourishing Exfoliating Shampoo heeft een luchtige, zachte textuur en is makkelijk over het haar en de hoofdhuid te verdelen voor zowel een exfoliërende als verfrissende werking, terwijl de voedende werkstoffen het dunner wordende haar versterken – twee grote voordelen, in één simpele stap.

  • Salicylzuur, afkomstig uit Wintergroen, exfolieert de hoofdhuid om opgehoopte, overtollige talgrestjes die de poriën kunnen verstoppen te verwijderen.

Invati Men™ Scalp Revitalizer is een snel absorberend serum dat je makkelijk over de hoofdhuid kunt verdelen om het haar op die manier, bij de basis, te verdikken en te versterken terwijl de hoofdhuid tijdens de massage verkwikt wordt.

  • Amla verdikt het haar direct vanaf de haarwortels.
  • Stimuleert de hoofdhuid tijdens de massage waarbij de krachtige mix van plantaardige actieve werkstoffen de microcirculatie bevordert.

Hi-tech haar – Cameraconsult can de hoofdhuid

Aveda heeft een nieuwe in-store ervaring ontwikkeld: een aanvullende (gratis) 5 minuten camera consult van de hoofdhuid om mannen bewust te laten worden van hun grootste haarzorg. Door naar de hoofdhuid te kijken kunnen ook makkelijker de juiste producten voor een gezonde uitstraling van het haar gevonden worden. De hoofdhuidanalyse is een belangrijk onderdeel van een persoonlijke service, die men enkel bij een Aveda salon kan ervaren.

Ervaar de kracht– Revitalizing scalp massage

Mannen kunnen vanaf mei bij een Aveda salon of Aveda Spa gratis van een ontspannende massage met Invati Men™ Scalp Revitalizer en Aveda Men Pure-Formance Composition Oil™ genieten, speciaal ontwikkeld om stress te helpen verminderen.

De natuur in een flesje 

Aveda is gaan samenwerken met Nisarga, een Indiaas biologisch landbouwbedrijf dat Ayurvedische kruiden teelt, om de gecertificeerde biologische kurkuma te verkrijgen die we in ons Invati Men™ system verwerken. Onze steun aan Nisarga helpt hen de biologische landbouw uit te breiden – dat beter is voor de aarde, de boeren en iedereen. Ook de CO2 extractiemethode, die gebruikt wordt voor de kurkuma, is milieuvriendelijk.

Pure-fume™ aroma

Het Invati Men™ aroma bestaat uit een verkwikkende mix van essentiële oliën, zoals gecertificeerd biologisch cederhout, dennenolie en andere pure plantextracten.

Milieuvriendelijke verpakkingen

Invati Men™ Nourishing Exfoliating Shampoo zit in een verpakking van 250 ml met tenminste 75% (na verbruik door consumenten) HDPE en tot 25% bio-plastic.

Invati Men™ Revitalizer is verpakt in een 125 ml flacon met een minimum van 75% (na verbruik door consumenten) HDPE en tot 25% van bio-plastic flessen.

Het bio-plastic dat we gebruiken is een polyethyleen, dat voornamelijk uit suiker : suikerriet riet wordt gewonnen. Suikerriet is een snel hernieuwbare en duurzame bron. Het bio-plastic kan worden gerecycled met alle andere kunststoffen.

Beschikbaarheid

Aveda Invati Men™ Nourishing Exfoliating Shampoo (€ 35) en Invati Men™ Scalp Revitalizer (€ 69) zijn vanaf heden beschikbaar zijn in de Aveda salons, Aveda Spa’s en online via aveda.nl.

Vind jouw dichtstbijzijnde Aveda salon/spa op www.aveda.nl

Lees ook:Dunner wordend haar?
Lees ook:Ruikt je hoofdhuid vies?
Lees ook:Vollere wimpers met Rejuvi Eyelash revitalizer
Lees ook:Redken speelt in op jeukende hoofdhuid
Lees ook:Aveda komt met shampoo voor mannen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>