Extreem sensuele herengeur: JOOP! Homme Extreme!

Mannen denken heel veel aan SEX, sterker nog:

It ‘s all about sex really

Sommige mannen zijn niet bang om dit toe te geven en voor hen heeft  JOOP!  Het ultieme afrodisicum  ontwikkeld : JOOP! Homme Extreme! Een superlekkere herengeur, waardoor je als vrouw spontaan zin krijgt om in HEM te klimmen.

Extreem uitdagende attitude

JOOP! lanceerde in 1989 zijn sensuele en zeer mannelijke, oriëntaalse geur JOOP! Homme die je direct herkent aan zijn, toen zeer gewaagde,roze ́juice ́. Door de jaren heen is JOOP! Homme het symbool van verleiding en het summum van mannelijkheid gebleven.

Nu gaat JOOP! een stap verder door een nieuwe geur te creëren die een ́extreem ́ fysiek gevoel oproept en waarbij de verleiding  overgaat in actie. JOOP! Homme Extreme  heeft een zeer verslavende werking. De geur is zeer aanlokkelijk voor het vrouwelijke onderbewustzijn en roept beelden op van gepassioneerde omhelzingen. Provocerend én aantrekkelijk. Kortom, de JOOP! Homme Extreme  man is niet bang om een onvervalste, echte man te zijn.

Extreem verslavende compositie JOOP! Homme Extreme is een oriëntaalse, kruidige geur gebaseerd op een onverwacht  melange van wilde kruiden en luxueuze houtsoorten. Deze concentratie van sensualiteit  bevat in het hart een geheim ingrediënt:  het ́hot skin akkoord .

Krachtige en fluweelzwarte cacaonoten in de melange contrasteren perfect bij dit mysterieuze akkoord en zijn specifiek gebruikt om de intensiteit van de fysieke liefdesdaad uit te drukken. De patchoeli basis bezielt de compositie met een dimensie van seks, waardoor de geur een absoluut  verslavende werking krijgt en JOOP! Homme Extreme een sensuele ervaring wordt.

Supervette verpakking

De JOOP! Homme Extreme flacon mag er net zoals de geur zelf enorm zijn. Het is een krachtige interpretatie van de iconische JOOP! Homme  flacon. Het bekende roze glas heeft nu een diepe, paarse kleur gekregen dat zowel op de intensiteit van de geur zinspeelt als op de nachtelijke aantrekkingskracht. Het X-logo is uitgesproken; de neon uitstraling spreekt voor zichzelf.

JOOP! Homme Extreme de line up:
Eau de Toilette 75 ml € 25,99*
Eau de Toilette 125 ml € 36*
Shower Gel 150 ml € 11,10*
* adviesverkoopprijs
JOOP! Homme Extreme is vanaf half november 2014 exclusief bij de JOOP! Fragrances geautoriseerde DA-parfumerieën verkrijgbaar.

Lees ook:L’homme LIBRE voor de man van NU
Lees ook:Een nieuw jaar, een nieuwe man?
Lees ook:5 heerlijke geuren voor HEM…of misschien ook voor jou
Lees ook:Verliefd op CK one RED EDITION
Lees ook:‘Some Like It Fresh!’

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>