Zomergeur voor hem: James Bond Ocean Royale

De zomer is nog niet wat hij moet zijn, maar om alvast in de stemming te komen, zou je je lief kunnen trakteren op een heerlijke zomerse herengeur.

James Bond 007 Ocean Royale is een verkwikkende nieuwe geur, met een stoere, avontuurlijke twist, die een verfrissende aanvulling vormt op de bekende James Bond 007 geur voor hem. Deze energieke geur voor overdag, geeft mannen die gevaarlijk verleidelijke en ultramannelijke uitstraling van ‘s werelds meest geliefde geheim agent.

De waternoten van Ocean Royale doen onmiddellijk denken aan de Caribische zee: een verfrissende combinatie van sensuele en tegelijkertijd stoere en mannelijke ingrediënten.

De geur:

De frisse ingrediënten van Ocean Royale voegen een vleugje avontuur toe aan de Bondportfolio. Het zeebriesakkoord neemt ons mee naar verre bestemmingen en de topnoten van limoen, anijszaad en bergamot creëren een essence die net zo verkwikkend is als helder zeewater. Dankzij deze combinatie van ingrediënten zijn mannen helemaal klaar voor het avontuur.

Iriswortel wordt gebruikt als onweerstaanbaar en krachtig ingrediënt dat de gevaarlijke verleidingskracht weerspiegelt die hoort bij het Bond-personage.

Hartnoten van verfijnd teakhout geven de geur een rijke sensualiteit. De basisnoten dompelen ons nog verder onder in de typisch mannelijke wereld van Bond, via een scala aan intense en veerkrachtige houtsoorten: guajakhout en cederhout worden aangevuld met sandelhout, voor een extra vleugje elegantie. Luxueuze tonkabonen en Jamaicaanse koffie-akkoorden zorgen voor de finishing touch van deze solide, mannelijke basis.

 

“Het was geweldig om de nieuwe aanvulling op de James Bond 007 geurenfamilie te creëren. Ocean Royale is een coole geur, gecombineerd met zelfverzekerde verleiding en verkwikkende frisheid. Het is de essentie van Bonds avontuurlijke kant, maar straalt tevens die klassieke en gecultiveerde charme uit die zo kenmerkend is voor Bond en waar we allemaal zo dol op zijn“, aldus Will Andrews, lid van het P&G Fragrance Design Team.

 

De inspiratie:

James Bond spreekt al een halve eeuw lang tot de verbeelding van de hele wereld met zijn puur mannelijke uitstraling, charme en elegantie. Bond wordt bewonderd door mannen en begeerd door vrouwen en zijn hang naar avontuur is nu vervat in een geur: Ocean Royale. Deze nieuwe aanvulling op de gevaarlijk verleidelijke James Bond 007 geurenportfolio is een heerlijk verfrissende geur waarmee iedere man de dag met een stoer en geraffineerd gevoel van zelfverzekerdheid kan beginnen.

 

De verpakking:

Ocean Royale heeft hetzelfde tijdloze design als waarmee de eerste geur, James Bond 007, beroemd is geworden. De slanke, glazen flacon met zijn gaasstructuur is een ode aan de luxe van de wereld van Bond. Dit keer is gekozen voor een stoere zeeblauwe kleur, die een perfecte weerspiegeling vormt van de frisse, verkwikkende essentie van de geur zelf. De draaidop met daaronder het spraypompje verwijzen wederom naar de onvermijdelijke hightech gadgets van Bond en ook het 007-logo is opnieuw een prominent kenmerk van het flacondesign.

 

De campagne:

De reclamecampagne voor Ocean Royale, die voortborduurt op de campagne van de beroemde James Bond 007 geur, benadrukt Bonds authentieke stijl, met een vleugje intrige en bijzondere aantrekkingskracht. In de commercial, geschoten door de bekende 007-fotograaf Greg Williams, blijft het ‘gezicht’ van de Ocean Royale campagne verscholen achter schaduwbeelden, waardoor een silhouet ontstaat dat doet denken aan de beroemde introbeelden van de Bondfilms.

 

De reclamecampagne belichaamt de typische, onnavolgbare zelfverzekerdheid van Bond en wekt het stoere gevoel van expeditie en avontuur op.

 

Het assortiment *

Eau de Toilette 30 ml         € 19,90

Eau de Toilette 50 ml         € 29

Eau de Toilette 75 ml         € 38

 

After Shave Lotion 50 ml    € 19,95

Shower Gel 150 ml             € 9,95

Deospray 150 ml               € 9,95

 

* De uiteindelijke verkoopprijs wordt door de retailer bepaald.

 

 

Lees ook:Wow! Er komt een James Bond 007-geur!
Lees ook:My perfume is BOND, James Bond 007!!
Lees ook:Theo James is ‘the face’ van ‘BOSS The Scent’
Lees ook:Bond pakt uit!
Lees ook:Bond no 9: I love New York for Him

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>