Vaderdagtip: Team Five

Al iets voor vaderdag gescoord? Heb je een leuke jonge hippe pap dan is de geur Team Five van Adidas een echte musthave. Jonge mannen houden wel van een wedstrijdje. Ze bedenken hun eigen regels en spelen het spel op hun eigen manier. 5 tegen 5 voetbal is ontstaan uit dat verlangen naar vrijheid en spanning. Het is een uitgeklede variant van het traditionele voetbal, die goed in wedstrijdverband kan worden gespeeld zonder al die regels die het spel alleen maar vertragen.

Simpel, sociaal, snel en leuk. Kortom, voetbal voor een nieuwe generatie. Steeds meer mannen ontdekken hoe geweldig ‘freestyle voetbal’ en de verbondenheid van een klein team is. Het spel wint razendsnel aan populariteit.

Nu introduceert adidas een nieuwe dynamische ‘limited edition’ mannengeur die is geïnspireerd op 5 tegen 5 voetbal: Team Five. De intens mannelijke geur die een boost van frisheid combineert met een verslavende sensualiteit maakt van adidas Team Five een bijzonder genuanceerd parfum met een magnetische, mannelijke aantrekkingskracht. Stads en jong, zelfverzekerd en leuk… Alles waar het spel voor staat in één flacon.

Een onderscheidende look

Terwijl de stijl en vorm van de verpakking van Team Five nauw aansluiten bij de rest van de mannenlijn van adidas, straalt het geheel energie en levendigheid uit. Een heftige kleurexplosie tegen een zwarte achtergrond benadrukt het snelle, spannende aspect van de sport.

De topnoten van Team Five zorgen samen met de citrusnoten van appel en citroen, met groene facetten van basilicum voor een frisse touch. De hartnoten bouwen voort op een duo van lavendel en salie, versterkt met pepermunt om de mannelijke geur te verrijken. Tot slot mengt de geur van amberhout zich met een dennengeur tot een energieke basis die wordt geaccentueerd door een lichtzoete vanilletoets, die zorgt voor een frisse, aantrekkelijke finish.

adidas Team Five wordt vertegenwoordigd door de internationale voetbalster Zinedine Zidane, een van de bekendste en meest geliefde voetbalhelden. Zidane wordt beschouwd als een levende legende en stond jarenlang bekend als voetbalheld. Hij werd door FIFA benoemd tot ‘beste speler ter wereld’ in 1998, 2000 en 2003 en won in 2006 de World Cup Golden Ball, die wordt uitgereikt aan de beste speler van het WK.

 

De volgende producten zijn verkrijgbaar:

Team Five Eau de toilette 50 ml  €8,99

Team Five Aftershave 50 ml  €5,99

Lees ook:De geur van Zinédine Zidane
Lees ook:Verzorging voor kampioenen: adidas ‘Arena Edition’
Lees ook:Topgeur voor hem van Adidas
Lees ook:The Game: the winner takes it all
Lees ook:Adidas presenteert geur voor ‘winnaars’

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>