Mannen zijn ijdeler dan we denken

Meer dan tweederde van de Nederlandse mannen (68%) vindt het belangrijk om er goed uit te zien tijdens het spelen van hun wekelijkse voetbalwedstrijd. Maar liefst 81% van de mannen geeft aan dat een goed uiterlijk meer zelfvertrouwen geeft. 88% zegt hier zelfs een betere voetbalwedstrijd door te spelen. Dit blijkt uit onderzoek van NIVEA MEN[1], dat ter ere van de herpositionering van het merk onderzoek deed naar de invloed van het uiterlijk op het algemene zelfvertrouwen en prestaties op het voetbalveld. Het onderzoek past in de nieuwe campagne ‘It starts with you’, waarmee NIVEA MEN de Nederlandse man uitdaagt het beste uit zichzelf te halen. Dat vereist zelfvertrouwen en een goede huidverzorging als standaard start van de dag draagt daar aan bij.

 Man of the Match

Maar liefst driekwart van de mannen (78%) uit het onderzoek zijn op zijn minst één keer verkozen tot beste speler van het veld. Dit gaf negen op de tien heren (89%) een ‘goed’ of zelfs ‘fantastisch’  gevoel bij het winnen van de begeerde titel, waardoor het zelfvertrouwen nog meer steeg. Daarnaast denkt 72% van de mannen dat zij onvervangbaar zijn binnen hun eigen team, waarbij ze aangeven zich vooral op het gebied van positiespel sterker voelen dan hun voetbalmaten.

Een mannenhuid is anders

Dat huidverzorging alleen voor vrouwen zou zijn is al jaren geen discussie meer. Zo gebruikt bijna acht op de tien (79%) mannen weleens huidverzorgingsproducten.

‘’Een mannenhuid is heel anders dan die van vrouwen en vraagt om een andere verzorging. Zo is de huid bijvoorbeeld dikker en vetter. Speciaal voor mannen heeft NIVEA MEN daarom twee productlijnen die voldoen aan de vraag van een dagelijks verzorgingsproduct: NIVEA MEN Originals Line en Nivea Men Active Age.’’ aldus Tom de Vos, Brand Manager NIVEA MEN Nederland.

NIVEA MEN Originals Lijn

De NIVEA MEN Originals Lijn is een makkelijke en snelle verzorging voor de mannenhuid. Het bestaat uit alle producten die nodig zijn om de man er beter uit laten zien en zich beter te laten voelen. Het bestaat uit de volgende producten:

Shaving

  • ·         Originals Scheerschuim 200ml: € 4,06
  • ·         Originals Scheergel 200ml: € 4,06

Cleanser            

  • ·         Originals Face Scrub 75ml: € 5,58
  • ·         Originals Face Gel 100ml: € 5,58

Moisturizer      

  • ·         Originals Intensieve gezichtscrème 50ml: € 9,14
  • ·         Originals Vochtinbrengende gezichtscrème 75ml: € 9,95

After Shave      

  • ·         Originals Aftershave 100ml: € 7,58

Lees ook:Mannen zijn ijdel op het voetbalveld
Lees ook:Fris mannenspul
Lees ook:Man of the match experience
Lees ook:‘Nivea crème werkt beter dan peperdure crème’
Lees ook:Veganistische huidverzorging voor mannen: Bulldog

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>