Dior geur met een unieke fris-katoenen effect

Er is een nieuwe Dior geur voor HEM….

Christian Dior parfumeerde zich graag met eaux fraîches, geuren die elegant zijn in hun eenvoud. Dat is de reden waarom François Demachy, Parfumeur-Créateur Dior, zocht naar een nieuwe cologne, naar een nieuwe interpretatie van de tijdloze frisheid die zo typerend is voor deze geursignatuur. Hij maakte zich de mythe eigen en voegde er de geraffineerde moderniteit van Dior Homme aan toe. Dit resulteerde in Dior Homme Cologne.

Dior Homme Cologne heeft een strakke en pure stijl, als de ongedwongen elegantie van een wit overhemd. Het resultaat is een ideale compositie met een helder evenwicht en een oprechte diepgang.

François Demachy wilde een tijdloze en toch verrassende geur creëren; een toegankelijke, heldere en verslavende Cologne. Het werd een geur die een gevoel van frisheid, welzijn en levendigheid opwekt. Het is een persoonlijke en intieme geur, een geur met een betekenis die geen uitleg nodig heeft. Een geur die zich uitdrukt zonder uit de band te springen, die zich aankondigt zonder zich op te dringen. Een sobere en verleidelijke geur, de verfijning van een elegante levensstijl.

François Demachy ontwikkelde het tijdloze Cologne akkoord en voegde er een muskusachtige sensualiteit aan toe. Zo ontstond een subtiele en verleidelijke Cologne binnen de Dior Homme familie. Hij liet zich leiden door een idee van transparantie, lichte sensualiteit en omhullende frisheid. Zo kwam hij tot de weerspiegeling van een statement. Een intieme luxe. “Ik wilde een moderne Cologne creëren. Een frisheid die onmiddellijk opvalt, met pure en zachte accenten.” François Demachy

Dior Homme Cologne is even expressief als een Eau de Parfum maar is toch ongelofelijk fris. De zuivere en complexe samenstelling weerspiegelt de zoektocht naar mooie grondstoffen. Bergamot uit Calabrië en Citrus vormen een heldere en frisse aanzet. Bloesem van Italiaanse Grapefruit levert een sensueel en streelzacht hart op. Witte Muskus vormt een stevige basis en laat denken aan zachte, witte katoen.

Alle mannengeuren van Dior staan garant voor moderniteit en hebben stuk voor stuk een uitdrukkelijke bloemennoot. Voor Dior Homme Cologne koos François Demachy de bijzondere verleiding van grapefruitbloesem. Het parfum zelf is wit getint met een unieke fris-katoenen effect.

Dior Homme Cologne weerspiegelt de easy chique man die kiest voor charme in plaats van veroveren. En toch verovert hij. Hij beschikt immers over de sobere elegantie en de pure stijl van de Dior-man. Met zijn stijlvolle maar ontspannen houding is Jude Law opnieuw de stralende held van deze mannengeur. Op de foto’s van Peter Lindbergh bevestigt hij het imago van de subtiele viriliteit, het statige uiterlijk. Deze reizende gentleman kiest voor een oprechte houding met vrolijke lachsalvo’s en een ontwapenende natuurlijkheid. In de schaduw of in de zon, in de stad of in de natuur, hij voelt zich overal thuis. De elegantie van Dior Homme Cologne kent geen seizoenen.

DIOR HOMME COLOGNE

Boutique prijs ter informatie

Dior Homme Cologne spray 125 ml € 96,50 Dior Homme Cologne spray 75 ml € 69,50

Beschikbaar vanaf 2 april 2013

www.dior.com

Lees ook:Fijn trio: Dior Addict Fragrances
Lees ook:L’homme LIBRE voor de man van NU
Lees ook:Frisheid voor hem en haar
Lees ook:Dior verrast met klassieke cologne Escale a Portofino
Lees ook:Klassieke parfums bieden troost bij kredietcrisis

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>