The Game: the winner takes it all

Wat een geur! Wat een stoere flacon! Wat een vondst!

The Game is de nieuwste Eau de Toilette van DAVIDOFF. Deze verfi jnde, nieuwe geur is gecreëerd voor degenen die niet bang zijn om op te vallen en voor zichzelf op te komen. Het staat vast dat het leven een spel is, dat gespeeld moet worden om te winnen. Vertrouwen leidt tot meer succes en inspireert tot respect en bewondering. Want aan het eind, zal alleen de waaghals het spel winnen en de koningin van zijn hart veroveren.

De DAVIDOFF The Game speler is een man van de wereld. Charismatisch en volledig bewust van het feit dat elk gebaar telt. Hij heeft zichzelf volledig onder controle en weet wanneer hij alles moet inzetten. Hij speelt zonder limiet en is, van het eerste oogcontact tot de eindstrijd, de meester van het spel.

Als een echte winnaar is hij niet bang om op te vallen. Dit geeft hem een natuurlijke onderscheiding, een aura van elegantie waarmee hij iemands respect kan afdwingen en het hart van een vrouw kan veroveren. Als deskundige op het gebied van verleiding, kan hij de slimste tegenstander er uit spelen.

DAVIDOFF The Game is gecreëerd door meesterparfumeur Bernard Ellena en het DAVIDOFF creatieve team. De geur behoort tot de aromatische, houtachtige geurfamilie. Een uniek akkoord van Gin Fizz, op basis van jeneverbessen, genereert een schitterend vleugje stijl. De opvallende topnoot wordt op de voet gevolgd door een rijke hartnoot van iris, dat ingenieus gecombineerd is met kostbare houtsoorten. Dit exclusieve element geeft de geur een heel kenmerkende elegantie. Verfijnd rozenhout vormt de krachtige basisnoot. Het creëert een unieke en sensuele resonantie dat deze mannelijke geur neerzet. De uiteindelijke geur is een geweldig contrast van levendigheid en verfijnde sensualiteit.

De DAVIDOFF The Game lijn:

Eau de Toilette Natural Spray 40 ml

€ 42,50*

Eau de Toilette Natural Spray 60 ml

€ 54,50*

Eau de Toilette Natural Spray 100 ml

€ 72,50*

Hair & Body Shampoo 200 ml

€ 23,50*

Deodorant Stick 75 ml

23,50*

* adviesverkoopprijs

DAVIDOFF The Game is vanaf eind februari 2013 bij de geautoriseerde Davidoff parfumerieën en warenhuizen verkrijgbaar.

Lees ook:Nieuwe geur voor hem van Davidoff
Lees ook:Vaderdagactie: win, win, win Champion van Davidoff
Lees ook:Davidoff Champion Energy
Lees ook:Bekendmaking Kampioenen ‘Davidoff Champion’
Lees ook:Hemelse geur: ‘Sea Rose’

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>