My perfume is BOND, James Bond 007!!

Holymoly hoe vet, nog een paar nachtjes slapen en dan kun je je vriend, je broer of je vader verrassen met de nieuwe herengeur JAMES BOND 007. Deze ligt vanaf september in de beautyschappen.

In het jaar dat James Bond 50 jaar bestaat, vindt de introductie plaats van de eerste mannelijke geur die gewijd is aan de legendarische Britse spion James Bond 007. De geur  is een klassieke en onmiskenbaar mannelijke geur met een frisse, gedistingeerde twist: de ultieme geur voor de moderne man. We hebben hem getest en we moeten zeggen….zowél de mannen als vrouwen zijn enthousiast over de nieuwe spannende geur.

Beauty.blog heeft hem getest en is addicted. Wanneer een man deze eau de toilette draagt, wil je hem het liefst opsnuiven!!

Niet alleen het geurtje an sich is cool, maar ook de flacon waar in het goedje secuur opgeborgen zit, is een aanwinst voor je badkamer.

De inspiratie

Al een halve eeuw lang is de hele wereld collectief in de ban van de puur mannelijke uitstraling, charme en elegantie van James Bond. Hij is het ultieme icoon waar mannen overal ter wereld zich mee identificeren. Hij is wereldberoemd en immens populair; een onaantastbare fantasie, vereerd door mannen en de droom van elke vrouw. Bond is het ultieme mannelijke icoon dat onweerstaanbare distinctie feilloos weet te combineren met compromisloze mannelijkheid. In de James Bond-geur botsen deze eigenschappen op spectaculaire wijze, wat tot uiting komt in een robuuste geur die de dualiteit van Bond belichaamt: een weelderige mix van distinctie en mannelijkheid.

De geur

De James Bond 007-geur is een typische geur voor de Bond-man: een unieke samensmelting van traditionele, authentieke en onmiskenbaar Britse ingrediënten die een klassieke geur met een moderne twist creëren – een must voor de man van de 21ste eeuw. Op het moment dat de eerste Bond-films uit de jaren ‘60 dit ultieme mannelijke icoon gestalte gaven, deed de typische heldengeur zijn intrede in de wereld van herengeuren: de Aromatische Fougère. Dit type geur belichaamde de viriele, bruisende mannelijkheid van die tijd en is ook in de 21ste eeuw nog altijd populair. Alleen een Aromatische Fougère, de meest viriele en mannelijke van alle geurfamilies, kan de unieke combinatie van mannelijkheid en distinctie van Bond tot leven brengen. De basis van Fougère, rijk aan lavendel, is onbeschaamd mannelijk – aromatisch, waarbij ondertonen van mos en cumarine de typische James Bond 007-geur creëren.

De verfijnde kenmerken van Bond komen tot uiting in vetyver, een Haïtiaans ingrediënt dat zorgt voor onmiskenbare mannelijkheid en kracht, vermengd met sensualiteit. Knapperige appel, het typisch Britse ingrediënt dat bekend staat om zijn frisheid, weerspiegelt de zachte kant van Bond en zorgt voor een verfrissend lichte kwaliteit die in volmaakte harmonie is met de bedwelmende Fougère. Sandelhout geeft deze eau de toilette zijn stevigheid en masculiene kwaliteiten, en creëert een geur die lang blijft hangen.

De verpakking

De exclusieve donkerblauwe flacon is geïnspireerd op een karakteristiek element van de Bond-wereld, de typische zilveren grille die heel wat snelle Bond-auto’s sierde. De zilveren ‘draai’-dop beschermt de verstuiver van deze geur en is een knipoog naar de fameuze en onmisbare gadgets van Bond. Het 007-logo, een wereldwijd symbool voor messcherpe actie en superieure distinctie, staat subtiel afgebeeld op de voorzijde van de fles en past perfect bij het strakke, tijdloze design. Supercool!

The line up*

Eau de Toilette 30 ml € 19,90

Eau de Toilette 50 ml € 29

Eau de Toilette 75 ml € 38

Eau de Toilette 125 ml € 52

Aftershave Lotion 50 ml € 19,95

Douchegel 150 ml € 9,95

Deodorant Aerosol 150 ml € 9,95

*De uiteindelijke verkoopprijs wordt door de retailer bepaald.

Lees ook:Wow! Er komt een James Bond 007-geur!
Lees ook:Zomergeur voor hem: James Bond Ocean Royale
Lees ook:Leuk voor PA, de nieuwe Beckham geur
Lees ook:Theo James is ‘the face’ van ‘BOSS The Scent’
Lees ook:Bond pakt uit!

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “My perfume is BOND, James Bond 007!!

  1. Bas Harmse

    Nu verkrijgbaar in pnze webwinkel!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>