Serum voor hem

In de zon zonder insmeren, kleine sneetjes na het scheren, een puistje of ingegroeid baardhaartje dat een litteken achterlaat, tekenen van ouder worden — geleidelijk aan verschijnen er steeds meer kleine huidverkleuringen die niet meer vanzelf verdwijnen. Maar nu is er een product dat bruine vlekken vermindert: de NIEUWE Skin Supplies for Men Dark Spot Corrector van Clinique.

Dit serum is speciaal ontwikkeld voor mannen op basis van de innovatieve technologie die is gebruikt voor Clinique’s bekroonde Even Better-lijn. Het product bevat ingrediënten die de door het scheren geïrriteerde huid kalmeren en herstellen. Van alle mannen die Clinique Skin Supplies for Men Dark Spot Corrector acht weken lang tweemaal daags gebruikten, werd bij 84% een zichtbare vermindering van donkere vlekken geconstateerd en kreeg 89% een egalere teint.

Het is bewezen dat Clinique Skin Supplies for Men Dark Spot Corrector de ingroei van baardhaartjes aanzienlijk vermindert en zichtbaar helpt tegen de verkleuring die ontstaat door overproductie van melanocyten, bij ontstekingsreacties. Hyperpigmentatie na ontstekingsreacties kan zich voordoen als huidoneffenheden, donkere vlekken als reactie op het scheren en ingegroeide baardhaartjes.

Skin Supplies for Men Dark Spot Corrector van Clinique is speciaal ontwikkeld voor de mannenhuid. Het product bevat extra herstellende ingrediënten ter versterking van de vochtbarrière van de huid, die dagelijks te lijden heeft van het scheren, en ontstekingsremmende ingrediënten die de geïrriteerde huid kalmeren en verzachten. Omdat de huid van mannen doorgaans vetter is, wordt de lichte substantie snel opgenomen, waardoor de huid na het scheren zacht en glad aanvoelt. Tot slot zorgen glucosamine en salicylzuur voor exfoliatie van het huidoppervlak, waardoor de huidvernieuwing wordt bevorderd en haaringroei wordt tegengegaan.

Skin Supplies for Men Dark Spot Corrector is speciaal ontwikkeld voor mannen en is geschikt voor alle huidtypes en -tinten. Tweemaal daags aanbrengen na het 3 stappenprogramma of na het scheren.

Gelijkmatig over het hele gezicht verdelen. De huid rond de ogen vermijden. ‘s Morgens ter afronding M Protect SPF 21 aanbrengen.

 

Verkrijgbaar vanaf:                            september 2012 , € 58,70

 

Lees ook:Adieu pigmentvlekken!
Lees ook:Ga voor egaal met het serum ‘Even Better Clinical Dark Spot Corrector’
Lees ook:Een dagcrème tegen pigmentvlekjes voor de vette huid
Lees ook:Miracle worker
Lees ook:All-over brightener and dark spot corrector

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>