Ahava…liefde voor zijn huid

Als je hem lief hebt, gun je hem het beste, ook voor zijn huid….

Heugelijk nieuws voor hem. Opnieuw komt het [fijne]  natuurlijke huidverzorgingsmerk Ahava met een uitbreiding van haar lijn op van Dode Zee mineralen. Vanaf nu kunnen ook mannen hun huid verzorgen met producten met het exclusieve bestanddeel Osmoter™: een perfect uitgebalanceerd concentraat van Dode Zee mineralen dat op effectieve wijze het vochtpeil aanvult en de huid weer oplaadt. Waardoor de huid in balans is en je je als herboren voelt.

The beginning…
Ahava is Hebreeuws voor ‘liefde’. Dit is heel toepasselijk omdat dit natuurlijke huidverzorgingsmerk is ontstaan uit een gepassioneerde relatie met het bijzondere Dode Zee gebied. De Dode Zee is met haar buitengewone gezondheidsbevorderende eigenschappen de grootste en rijkste natuurlijke spa
op onze aarde. Ahava is ontwikkeld door de bewoners van drie kibboetsen aan de kusten van de Dode Zee. Zij ontdekten dat vanuit de hele wereld mensen de modder van de Dode Zee wilden meenemen naar huis. Daarom zagen zij het als hun roeping om te zoeken naar een manier waarop de schatten uit hun leefgebied gedeeld konden worden met mensen over de hele wereld. Deze toewijding leidde tot de ontwikkeling van Ahava in 1988; doeltreffende en weldadige cosmetica producten die het vochtgehalte in de huid optimaliseren, vroegtijdige huidveroudering tegengaan en de huidconditie verbeteren.

Time to Energize…Men

De afgelopen jaren zijn er veel ontwikkelingen geweest op het gebied van huidverzorging voor mannen. Gebruikten zij eerst hetzelfde stukje zeep voor hun handen en gezicht, inmiddels zijn ze zich bewuster van de behoeften van hun huid en hebben ze de nodige kennis opgebouwd over de juiste verzorging.

Ahava introduceert speciaal afgestemd op de wensen en eisen van de man een complete collectie van zes verzorgingsproducten met naast het exclusieve bestanddeel Osmoter™, het plantaardige G Force Complex. Deze mix van gingko biloba leaf extract, gember wortel extract, panax ginseng en groene thee extract verbetert de huidconditie en doet rimpels en fijne lijntjes knap vervagen. Andere voordelen van deze lijn zijn:

*Het verbetert het vochtgehalte en het vochtvasthoudend vermogen
* Het kalmeert gevoelige plekjes die ontstaan na het scheren                                                                                                                                                                                             * Het voorkomt schade van buitenaf en vermindert ontstekingen die deze schade kunnen veroorzaken
* Het stimuleert de aanmaak van collageen
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                        Age Control Moisturizing Cream with SPF 15 – 50 ml – € 29,95
De lichte moisturizer wordt snel door de huid geabsorbeerd, perfect dus voor mannen die niet lang in de badkamer willen staan. Age Control Moisturizing Cream verzacht, kalmeert, herstelt en biedt een effectieve bescherming tegen vroegtijdige veroudering door externe invloeden en UV-schade. De combinatie van natuurlijke Dode Zee mineralen en – planten en het krachtige G Force Complex zorgen voor een verkwikkend gevoel dat de hele dag aanhoudt.

How 2 use: breng de crème dagelijks aan op een gereinigde huid na het scheren om rimpels en lijntjes te vervagen en de huid meer energie te geven voor een frisse uitstraling. Ahava Age Control Moisturizing Cream is een ideale verzorging voor de man die huidveroudering wil tegengaan.

Soothing After-Shave Moisturizer – 50 ml – € 24,95

De dagelijkse scheerbeurt is een ware aanslag op de mannenhuid, deze raakt geïrriteerd en er kunnen kleine wondjes ontstaan. Ahava’s Soothing After- Shave Moisturizer is ideaal om de huid te verlichten door deze weer te kalmeren, herstellen en verzachten. Aloë Vera sap en Calendula zorgen voor snelle genezing van irritaties en scheerwondjes en Hamamelis maakt de huid weer aangenaam glad. Ook hier zorgen het exclusieve bestanddeel Osmoter™ en het G Force Complex voor een goede hydratatie van de huid en een frisse en energieke uitstraling.

Wat doe jer ermee?: De Soothing After-Shave Moisterizer wordt direct na het scheren op een droge huid aangebracht en is een perfecte verzorging voor de normale huid. Onmisbaar dus voor elke zichzelfrespecterende man!

Exfoliating Cleansing Gel – 100 ml – € 23,95

Deze milde reinigingsgel met kleine gepolijste korreltjes in twee groottes is een 2-in-1 product dat dagelijkse ophopingen van vuil, overtollig talg en dode huidcellen verwijdert. De gel zorgt er ook voor dat de poriën niet verstoppen, maakt de huid helder en zacht en zorgt voor een frisse uitstraling. Bevat Osmoter™ en gezonde plantaardige extracten die op efficiënte wijze reinigen, zonder de huid uit te drogen. Door deze gel vóór het scheren te gebruiken, wordt de huid verzacht, voorbereid op de scheerbeurt en helpt het ingegroeide baardharen te voorkomen.

Gebruik: breng de gel aan op een vochtige huid en masseer deze voorzichtig in. Afspoelen met lauwwarm water en daarna scheren of moisturizer aanbrengen. Niet gebruiken op een geïrriteerde of beschadigde huid en vermijd de huid rond de ogen.

Foam-Free Shaving Cream – 200 ml – € 23,95

Unieke zeepvrije scheercrème voor een gladde, gelijkmatige en comfortabele scheerbeurt. De zijdezachte crème met een kalmerende en vochtregulerende werking tilt de baardharen op, verzacht en verzorgt ze. Hierdoor wordt scheren een prettiger ervaring en raakt de huid minder snel geïrriteerd. Weerbarstige baardharen laten zich makkelijker behandelen en de kans op ingegroeide haartjes neemt aanzienlijk af.

Gebruik: gelijkmatig aanbrengen op een vochtige gezichtshuid voor een gladde scheerbeurt. Breng na het scheren een moisturizer aan om de huid te kalmeren en de vochtbalans te herstellen.

Mineral Shower Gel – 200 ml – € 14,95

Elke douchebeurt wordt nog verfrissender door deze Mineral Shower Gel die de huid op effectieve wijze reinigt zonder deze uit te drogen. De natuurlijke verkwikkende planten en glad makende ingrediënten kalmeren, ontspannen en zorgen voor een frisse, soepele huid. De Mineral Shower Gel heeft een heerlijke geur, een aromatische melange van citrus, groene en houtachtige componenten. Melkzuur bestanddelen hebben daarnaast ook een antibacteriële werking, een waar multifunctioneel product voor een energiek begin van de dag.

Mineral Hand Cream – 100 ml – € 14.95

Vraag waar vrouwen het eerst naar kijken bij een man en een van de meest gegeven antwoorden is: ‘zijn handen’. Zachte, gladde en verzorgde
handen zijn een belangrijk visitekaartje. Ahava Mineral Hand Cream is speciaal ontwikkeld voor mannen met ruwe en droge handen. De crème maakt de huid glad en biedt voeding op basis van een natuurlijke mix van planten, voor een gezonde en gepolijste uitstraling. Trekt snel in, laat geen vettige restjes achter en maakt de huid heerlijk soepel en zacht.
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                     Gebruik Mineral Hand Cream ieder gewenst moment van de dag op schone handen voor een direct verzachtend effect.

De Time to Energize Men producten zijn vanaf maart 2012 verkrijgbaar.

Lees ook:Veel moois op komst van Ahava
Lees ook:Heilzame beautyproducten
Lees ook:Meesterlijke Mineral Makeup
Lees ook:Ahava geeft ogen extra aandacht deze zomer
Lees ook:Ahava zet je ogen in het zonnetje!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>