L’homme LIBRE voor de man van NU

Twee parfumeurs te weten Olivier Polge uit Parijs en Carlos Benaïm uit New York hebben de nieuwe geur L’HOMME LIBRE in opdracht van het prestigieuze merk Yves Saint Laurent gecreeërd. Samen hebben ze een manier gevonden om klassieke houttonen met een eigentijdse melange van frisheid te combineren, zeer verrassend. Een geur die door de drager herhaald wil worden, dag na dag.

De geur is onder andere opgebouwd uit ingrediënten als: bergamot, viooltjes, basilicum, steranijs, nootmuskaat, roze peper en patchouli. De geur is fris, elegant, stoer en mannenlijk van het begin tot aan het einde. Het geeft je een gevoel van Power & vrijheid.

De geur wordt gepresenteerd in een chique transparant blauwe fles, een must voor op je planchet! Net zoals de geur zelf straalt de fles elegantie en power uit.

Vanaf september kun je je lief, je vriend, je BFF of welke kerel dan ook verrassen met L’Homme Libre. Hij zal zijn dankbaarheid van de daken schreeuwen. De lijn is overigens zeer uitgebreid, dus het leuke ervan is dat HIJ zijn gehele assortiment in de stijl van L’Homme Libre zal kunnen doorvoeren.

Assortiment:

L’Homme Libre flacon 40 ml – € 46,72

L’Homme Libre flacon 60 ml – € 58,52

L’Homme Libre flacon 100ml – € 80,64

L’Homme Douchegel 200ml – € 29,02

L’Homme Libre After Shave Lotion 100ml – € 52,62

L’Homme Libre Moisturizer and Aftershave Gel 100ml – € 41,20

L’Homme Libre Deodorant Stick € 23,12

Lees ook:Leuk voor PA, de nieuwe Beckham geur
Lees ook:Extreem sensuele herengeur: JOOP! Homme Extreme!
Lees ook:Dolce & Gabanna’s Dolce….is een parfum om van te houden
Lees ook:Hul je samen in Esprit
Lees ook:Hul jezelf in zwart goud…

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>