Verslavend lekker: Spa Grapefruit

Er ligt een nieuwe Spa rood variant in de supermarkt: Spa Grapefruit. Ik  kan je uit eigen ervaring vertellen dat hij echt superlekker smaakt. Er zit één liter in een fles en by de meeste grote supermarkten kost hij € 1,05. Een koopje dus Hier zit in tegenstelling tot veel andere frisdranken géén suiker in. Ook geen zoetstoffen volgens het etiket. Deze spa zou met grapefruit natuuraroma’s gezoet zijn. Een heel fijn alternatief in plaats van gewoon water. Het enige gevaar… je zou weleens verslaafd kunnen raken aan deze Spa

 

Lees ook:Van snoepen krijg je rimpels
Lees ook:Slank met Soja!
Lees ook:Verban Cola uit je leven voor een slanke lijn
Lees ook:Exotisch beautygeheim
Lees ook:Suikerrrrrrscrub

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Verslavend lekker: Spa Grapefruit

 1. Tineke1976

  Nou ik ben benieuwd, vind grapefruit altijd wel heel erg lekker.

    /   Reply  / 
  1. News Team Auteur

   Al geproefd Tineke? Hij is echt heeeeeerlijk!!!

     /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>