Gezond kokokswatertje

Nederlands bekendste fruitmerk borduurt voort op de wereldwijde kokoswater trend. Het tropische water van Hero is er naast de smaken ananas en witte druif/limoen nu ook in een naturel variant. Hero Kokoswater Naturel bevat 98% puur kokoswater dat afkomstig is uit de jonge groene kokosnoot. Van nature bevat kokoswater een hoop mineralen en is het een ultieme dorstlesser voor iedereen met een sportieve en/of bewuste levensstijl. Hero Kokoswater is verkrijgbaar in de grotere supermarkten.
 
Nederlanders hebben steeds meer behoefte aan ‘puur natuur’ eten en drinken. Voedsel dat dicht bij de natuur staat en waar geen kunstmatige geur-, kleur-, smaakstoffen en conserveringsmiddelen aan toegevoegd zijn. Hero Kokoswater is een toevoeging op een bewuste levensstijl.

Puurste dorstlesser
Het vocht dat zich in de jonge groene kokosnoot bevindt bestaat voor het grootste gedeelte uit water. Van nature zit er in kokoswater een ruime hoeveelheid mineralen. Het vruchtwater van de kokosnoot is dorstlessend en hydraterend door het hoge gehalte kalium. Dit maakt het tropische fruitwater een ultieme dorstlesser voor iedereen met een bewuste levensstijl waarin gezond eten en bewegen centraal staan. Daarnaast is het een geschikte smaakmaker voor smoothies. Het geeft net wat meer smaak en gezonde eigenschappen aan een smoothie dan water.

Hero Kokoswater
Hero Kokoswater bestaat voor 100% uit natuurlijke ingrediënten en bevat geen geur-, kleur- en smaakstoffen. Om de weeïge smaak van puur kokoswater te verzachten introduceerde het fruitmerk in 2013 de varianten met puur fruitsap van ananas en witte druif/limoen. Maar voor de echte liefhebbers heeft Hero nu ook een fruitdrank op basis maar liefst 98% kokoswater. De overige 2% bestaat uit fruitsuiker om variaties in smaak tussen verschillende oogsten te ondervangen. De makkelijk mee te nemen flesjes van 330ml zijn te vinden in het koelschap van supermarkten, tankstations en horeca.

Lees ook:Heerlijke dorstlesser
Lees ook:Etos helpt je mooi & gezond te eten
Lees ook:Gezond & happy zomerdrankje
Lees ook:Celebs blijven in shape dankzij kokoswater
Lees ook:Gespannen? Neem ‘n kopje ‘welterusten’ thee en relax…

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>