Pas op voor stoute schoolmeisjes en brute brandweermannen

Dit vind ik echt een te grappig berichtje. Vergeet de spoken- en monster outfits met Halloween dit jaar. Stoute schoolmeisjes en brute brandweermannen zijn veel enger als je relatie je lief is. AshleyMadison.com deed onderzoek welke outfits favoriet zijn bij vreemdgangers.

De Halloween feesten worden in Nederland steeds populairder. AshleyMadison.com deed een wereldwijd onderzoek waar 17.834 leden aan mee deden. De vraag is: van welke outfits krijg je erotisch kippenvel?

Blijkt dat het stoute schoolmeisje bij 31% van de mannen hitte oproept waar het vagevuur een koele herfstavond bij lijkt. En hopelijk willen de mannelijke brandweermannen het helse vuur blussen dat ze oproepen bij maar liefst 34% van de vrouwen. Hieronder de top vijf van de meest aan de verleidelijke verkleedpakjes.

Man Vrouwen
Stoute Schoolmeisje 31% Brandweerman 34%
De Sexy Nerd 23% Politieagent 26%
Superheldin 20% Christian Grey 19%
Cheerleader 15% Astronaut 13%
Verpleegster 11% Cowboy 8%

“Waar verkleed wordt vallen spaanders in menig relatie,” zegt woordvoerder Marco Barneveld van AshleyMadison.com. Wat iets te maken schijnt te hebben dat men voor even heel iemand anders kan en mag zijn. Eigenlijk net als met carnaval, waar niemand opkijkt van een buitenechtelijke zoentje hier of daar. Wat opvalt, is een daling van de verpleegster van de eerste naar de vijfde plaats ten opzichte van vorig jaar. Zou dit iets met de dreiging van Ebola te maken hebben? En de opkomst van verkleedfiguur Christian Grey van 50 Shades of Gray. De data die onttrokken wordt uit onze vreemdgaande leden verbaast ook ons regelmatig.

Enkele andere cijfers uit het onderzoek:

  • 56% van de vrouwen en 61% van de mannen voelen zich minder schuldig over vreemdgaan dan op andere dagen van het jaar.
  • 38% van de vrouwen en 41% van de mannen zoeken een excuus om alleen op stap te gaan zodat ze vreemd kunnen gaan.

Lees ook:66% van de werkvloer affaires beginnen tijdens Nieuwjaars borrels
Lees ook:Getrouwde mannen verkiezen WK boven seks
Lees ook:Jeanine Hennis en Geert Wilders meest begeerde politici
Lees ook:60% vrouwen smst naaktfoto’s van zichzelf
Lees ook:Michel Vorm meest gewilde voetballer

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>