De carmenset heeft Sarah gezien!

De Carmenset bestaat 50 jaar en Carmen viert dit met de introductie van de Salon Professional C5020. Voor krullen 2013! Deze nieuwe krulset is voorzien van Tourmaline Technologie die zorgt voor bescherming van de natuurlijke haaroliën. Niet onbelangrijk in een tijd waarin het haar steeds meer te verduren krijgt door weersomstandigheden, haarkleuring en de hitte van haarstylers. De krulset geeft een mooie, volle krul door de keramische rollers die langer warm blijven.

De krullen krijgen ook meer glans, door de ionen die ontstaan door geladen elektriciteit. Deze worden op het haar aangebracht zodra de rollers zijn ingedraaid. Een bijkomend voordeel is dat het haar zachter wordt en niet meer statisch is.

Shop ‘till you Drop!

Op Carmen.nl vind je vanaf 1 mei de actie Shop ‘till you Drop in het kader van het 50-jarig bestaan van de Carmenset. Bij aankoop van een Carmenproduct kun je hier een weekend shoppen in Milaan winnen. Deze jubileumprijs wordt mede mogelijk gemaakt door Vliegtickets.nl en Fashioncheque. Wie wil er nou niet haar favoriete fashionshops bezoeken onder de Italiaanse zon?

More info?

Carmenset Salon Professional C5020, advieswinkelprijs €59,99. Ga voor meer informatie en verkooppunten naar Carmen.nl.

Lees ook:Glamourous onder de kerstboom
Lees ook:Win een weekend shoppen in Milaan
Lees ook:Weelderige krullen
Lees ook:Creëer celebritykrullen
Lees ook:Straightener voor sexy krullen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>