Serum met keratine en arganolie

Op zoek naar een wonderserum voor je haren?

Keune introduceert Keune Care Line Keratin Smooting Serum. Dit nieuwe product is een gladmakend serum met actieve keratine, argan olie en essentiële mineralen. Het maakt pluizig haar glad en sterk, en beschermt tegen de hitte van stijltang en föhn. Het haar wordt goed doorkambaar, zijdezacht en krijgt een prachtige glans.

Keune Keratin Smoothing Serum, 25 ml  € 19,95.

Keratine is een belangrijke bouwsteen voor gezond haar. De producten van Keune Care Line Keratin Smoothing zorgen voor opbouw van actieve keratine aan de buitenkant van het haar en diep in de haarstructuur. Naast Serum bestaat Keune Care Line Keratin Smoothing ook uit een Shampoo, Conditioner en Treatment.

Keratin Smoothing Shampoo, 250 ml € 17,25

Care Line Keratin Smoothing Shampoo bevat keratine en Pro-vitamine B5 die het haar intensief voeden en glans en hydratatie aan het haar geven. Ook beschermt het tegen het afbreken van het haar.

Keratin Smoothing Conditioner 200 ml € 17,85

Care Line Keratin Smoothing Conditioner bevat keratine, Pro-vitamine B5 en Shea Butter om het haar te ontklitten. Het haar wordt glanzend en makkelijk doorkambaar. Deze conditioner beschermt ook tijdens het gebruik van de stijltang

Keratin Smoothing Treatment 200 ml  € 23,05

Care Line Keratin Smoothing Treatment is een zeer intensief keratine masker dat door toevoeging van extra keratine en keravis het haar intensief voedt en sterker maakt. De Treatment is zeer effectief voor droog, weerbarstig en beschadigd haar.

Lees ook:Bescherm je haren tegen de zon
Lees ook:Geniet van de zon, bescherm je haren
Lees ook:Kies deze zomer voor een koele blondtint
Lees ook:Ilham Mestour: “slaap ‘s winters met een haarmasker”
Lees ook:Beleef langer plezier aan je haarkleur

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>