Straightener voor sexy krullen

De Carmen Straight & Twist is de nieuwste straightener van Carmen. Deze design straightener is geschikt om glanzend, steil haar te creëren. Door de stijltang te twisten kun je er ook de mooiste krullen mee maken. Hoe handig is dat? Ik zeg 2-1 daar houden we van bij beauty blog. Dat is enorm handig en biedt veel creatieve mogelijkheden. Vandaag krullen en morgen steil haar.

Het twisten wordt mogelijk gemaakt door de ronde, gladde buitenkant die ook heet wordt. De keramische plaat met keramisch element, alsmede de bewegende plaat zorgt voor een optimaal resultaat. De temperatuur is zelf in te stellen van 110° C tot 230° C, afhankelijk van het type haar.

Als je de temperatuur hebt ingesteld kun je deze vergrendelen, zodat ze niet per ongeluk wijzigt tijdens het stylen. De Carmen Straight& Twist heeft een automatische uitschakeling waardoor hij veilig is in gebruik. Het beste resultaat bereik je met gewassen, droog haar.

Informatie

Carmen Straight & Twist CR 6190, advieswinkelprijs € 44,99. Surf voor meer informatie naar www.carmen.nl.

Lees ook:Creëer celebritykrullen
Lees ook:Weelderige krullen
Lees ook:Superleuke krullen in 40 seconden
Lees ook:‘A Good Hair Day’
Lees ook:Pluisvrij & steil haar met Design Straight Cream

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>