Gespleten haarpunten? No way!

Gespleten haarpunten zijn zo 2011….

Olie is een onmisbaar onderdeel in ons schoonheidsritueel vanwege haar aromatische en cosmetische eigenschappen. Al in de oudheid ontdekten Oosterse vrouwen hoe ze bijzondere oliën konden mengen voor een rijke voeding van het haar. L’Oréal Professionnel benut de kracht van olie en introduceert twee nieuwe producten in de Mythic Oil serie: Mythic Oil Milk & Mythic Oil Colour Glow Oil.

1. Mythic Oil Milk

De proteïne-rijke melk versterkt het haar zonder het te verzwaren. Mythic Oil Milk kan op verschillende manieren wordenm gebruikt. Voor gemakkelijke ontwarring na het wassen of als verzorger voor het föhnen. Het biedt extra glans, zachtheid en een anti-frizz bescherming als resultaat. Daarnaast kan de Mythic Oil Milk ook worden gebruikt als finishing. Het verzacht het haar en laat gespleten haarpunten verdwijnen.

2. Mythic Oil Colour Glow Oil

De olie geeft het gekleurde haar een schitterende glans en biedt bescherming. Mythic Oil Colour Glow Oil kan gebruikt worden als glansversterker voor het föhnen of als finishing. Tevens heeft Mythic Oil Colour Glow Oil een UV-filter waardoor de olie de kleur beschermt tegen schadelijke effecten van de zon. Tevens kan de Mythic Oil Colour Glow Oil gebruikt worden als finishing. Het verzacht het haar en geeft het een geweldige glans.

Inhoud: 125 ml. Adviesprijs:

e 23,95*

*kapper bepaalt uiteindelijk zelf wat hij of zij in rekening brengt!

Lees ook:Defrizz Serum , musthave voor je haren!
Lees ook:We love glanzend & gezond haar!
Lees ook:Nu ook Mythic Oil mét arganolie
Lees ook:Prachtig lang haar dankzij GUHL
Lees ook:Aussie will be your new best mate.

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>