Be creative & feel free: London Addixion

Je haren stylen neemt een belangrijk moment van de dag in beslag. Als je ‘t doet, moet ‘t net zo goed zitten als wanneer de haarstylist z’n creatieve vingers door je haren laat glijden. Met de juiste producten kun je een heel eind komen.

Londen: de stad waar stijl, creativiteit en vrijheid de boventoon voeren. Geïnspireerd op het Londense straatbeeld introduceert L’Oréal Professionnel London Addixion 3 nieuwe, innovatieve producten binnen tecni.art. Met deze unieke wax en crème texturen kunnen de meest fantastische looks gecreëerd worden.

De London Addixion lijn is eigenzinnig en fun. Voor het design van de verpakkingen is een samenwerking aangegaan met Central Saint Martins. CSM is één van ‘s werelds meest gerespecteerde design scholen gevestigd in Londen, waar onder andere Alexander McQueen en Stella McCartney zijn afgestudeerd. L’Oréal Professionnel heeft een design wedstrijd gehouden onder de studenten. Zij zijn gevraagd hun beste ideeën voor te leggen om een “London Addixion” verpakking te ontwerpen. De winnaar, Isabel Eeles, heeft typische Londense elementen gebruikt om een creatieve londense look voor de verpakking te creëren. De Artistic Director van London Addixion is Malcolm Edwards, een leider in trend-setting hairstyling. Deze legendarische London-based haarstylist is partner van L’Oréal Professionnel en is verantwoordelijk voor de looks van London Addixion.

1. Bubbles Souffflé

De perfecte crème voor volume. De Bubbles Soufflé heeft een luchtige crèmetextuur. Het is perfect voor een volumegevende föhnservice. Bubbles Soufflé is geschikt voor alle haartypes. Hold factor: 3, Inhoud: 150 ml

2. Bouncy Wax

De wax met crèmetextuur voor een hermodelleerbare look. De Bouncy Wax is een combinatie van wax en crème. Het resulteert in de meest getransformeerde en lang houdbare looks. Daarnaast is het perfect voor een hermodelleerbaar effect. Hold factor: 4, Inhoud: 150 ml.

3. Sprax delight

De wax in sprayvorm voor glanzend haar. De Sprax Delight brengt wax-effect het een nieuw niveau. De spray-wax zorgt voor onmiddellijke hold en body. Het geeft een briljante glans met lichte hold en is perfect voor kortere haarstijlen. Hold factor: 3, Inhoud: 125 ml

Adviesprijs: € 16,00 per product

*London Addixion is uitsluitend verkrijgbaar bij de L’Oréal Professionnel kapper. De L’Oréal Professionnel kapper is vrij om zelf haar verkoopprijzen te bepalen.

Lees ook:Getest: London Addixion
Lees ook:Nu ook Mythic Oil mét arganolie
Lees ook:L’Oréal Professionnel goes Paris
Lees ook:Aanwinst voor je haren: INOACOLOR CARE
Lees ook:Parfum Kate Moss wint een Award

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>