Kappers gaan de strijd met elkaar aan

Net5 gaat dit najaar samen met Keune Haircosmetics in het nieuwe programma ‘Next Hair Guru’ op zoek naar getalenteerde kappers die met elkaar gaan strijden om door te breken als beste hairstylist van Nederland. Keune is hoofdsponsor van dit programma met als doel de kwaliteit van de kapper als specialist meer bekendheid te geven. Met uitdagende opdrachten, zoals celebrity fotoshoots, worden de kandidaten geprikkeld om alles uit de kast te halen om de meest creatieve kapsels te creëren. Deze creaties komen tot stand met de professionele producten van Keune. Next Hair Guru draagt eraan bij dat het aanzien van het mooie kappersvak wordt verhoogd.

Keune wil met de sponsoring van dit programma de kappersbranche een boost geven. De grootste Nederlandse producent van professionele haarverzorgingsproducten biedt de winnaar de mogelijkheid om door te breken als internationaal hairstylist. Dé Next Hair Guru gaat met het International Academy Team van Keune de hele wereld over reizen om spectaculaire haarshows te geven.

Keune HaircosmeticsOpgericht in 1922 door Jan Keune – één van de grondleggers van de permanentbehandeling – is Keune uitgegroeid tot een multinational, gespecialiseerd in hoogwaardige, professionele haarcosmetica voor de kappersbranche. De zelfstandige structuur als familiebedrijf geeft Keune een unieke positie op de internationale markt.

Keune Haircosmetics heeft naast een hoofdkantoor in Nederland, dochterondernemingen in België, Frankrijk, Zwitserland, Kroatië en in de Verenigde Staten. Keune producten worden geëxporteerd naar alle continenten en tienduizenden kappers in meer dan 70 landen gebruiken de professionele haarverzorgingsproducten in hun kapsalons. 

De creatieve hairfashion van Keune wordt ontwikkeld met een internationaal team van vooraanstaande kappers. In de Keune Academy in Soest volgen wekelijks groepen kappers uit de hele wereld trainingen in de nieuwste coupe- en kleurtechnieken met Keune producten. De Keune filosofie is erop gericht om de professionaliteit van de kapper te ondersteunen met innovatieve haarverzorgingsproducten en tegelijkertijd inspiratie te bieden voor creatieve haarmode.

Next Hair Guru is vanaf dinsdag 1 november gedurende 10 weken om 21.30 uur te zien op NET5.

Lees ook:Next Hair Guru
Lees ook:Keune & Kimm
Lees ook:Kapsalon Solo wint 1 eerste en 2 tweede prijzen tijdens de Coiffure Awards 2010
Lees ook:Gooi je haar maar los, er komt een 2-daags kappersevent
Lees ook:Keune heeft shampoo om hair extensions mee te wassen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>