Tim Akkerman boekt haartransplantatie

Tim Akkerman zag zijn kaal wordende achterhoofd en besloot Gerard Joling te bellen voor advies. Na Gerard gesproken te hebben is Tim tot de conclusie gekomen dat hij een haartransplantatie gaat doen, om op die manier van zijn beginnende kaalheid af te komen. Dat meldt hij deze week in een interview met Grazia. Wanneer  Akkerman zijn haren laat verplaatsen, is onbekend. Wel weet de dertigjarige zanger zeker dat de tijd rijp is. “Ik wil het nu doen, omdat je het nu nog niet ziet. Zodat ik straks niet als een soort Ivo Niehe door het leven ga en mijn haar horizontaal over mijn hoofd moet verdelen.”


Akkerman vreest dat hij er ouder uitziet als hij zijn wilde haren verliest. “Het geeft een stukje minder karakter en maakt ouder”, concludeert de vader van twee kinderen.

Lees ook:5000 wensen vervuld
Lees ook:Hugo Boss omarmt Gerard Butler als nieuwe ambassadeur
Lees ook:Bridget is happy én dat zie je ook!
Lees ook:Papa’s zijn het blijst met zelfgemaakt cadeautje of een geurtje
Lees ook:Hier kreeg Gerard Ekdom nieuw haar

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>