Bioscalin belooft dikker, voller én meer haar!

Het haar is één van de eerste dingen die opvalt tijdens een persoonlijke ontmoeting. Mooi verzorgd, glanzend en vooral vol en dik haar is een regelrecht visitekaartje voor je algehele persoonlijke verzorging. Het hebben van een mooie volle haardos is helaas echter niet voor iedereen weggelegd en even vanzelfsprekend. Haaruitval of een verminderde haargroei als gevolg van interne ofwel externe oorzaken, kunnen iemands zelfvertrouwen behoorlijk indammen. Dankzij de 4 effectieve Original Bioscalin Hairproducts is dit vanaf nu letterlijk een hele kopzorg minder!

Deze haarproducten zijn ontwikkeld door een team van Finse wetenschappers aan de Universiteit van Helsinki. De compacte lijn bestaat uit 3 effectieve producten voor uitwendig gebruik en een voedingssupplement voor inname. Deze 4 zorgvuldig op elkaar afgestemde producten met daarin een rijke mix van actieve, haargroeibevorderende werkstoffen, zijn speciaal ontwikkeld voor de behandeling van zowel acuut als chronisch haarverlies, overmatig vet of droog haar, roos en problemen met gekleurd, geblondeerd of sterk beschadigd haar (bijvoorbeeld als gevolg van te veelvuldig stylen of permanenten).

Haargroei effectief stimuleren door een goede doorbloeding te activeren met BIOSCALIN

 De Finse wetenschappers ontdekten dat de haarcellen in de hoofdhuid verantwoordelijk zijn voor het stimuleren van de haargroei. Door deze cellen effectief te stimuleren worden ze dus aangezet om beter te functioneren. Dat laatste is niet alleen goed voor de haargroei, maar helpt ook om de hoofdhuid met daarin de haarcellen optimaal gezond te houden. Dit onderzoek leidde tot het ontwikkelen van deze haarproducten. De actieve werkstoffen in deze haargroeibevorderende producten harmoniseren de normale fysieke processen van haargroei. Dit wordt gerealiseerd doordat  de formules het verwijderen van oud haar en verhoornde restanten (dode huidcellen) stimuleren en tevens op een milde wijze verstopt geraakte haarzakjes openen, die een ongehinderde haargroei belemmeren. De werkstoffen in de ORIGINAL BIOSCALIN HAIRPRODUCTS helpen bovendien de bloedcirculatie in de hoofdhuid krachtig te bevorderen. Een goede bloedcirculatie is belangrijk voor een goede haargroei, omdat de haarwortels op die manier van voldoende voeding worden voorzien. Het assortiment van Original Bioscalin biedt hiervoor de volgende 4 producten:

ORIGINAL BIOSCALIN HAAR SHAMPOO

De ORIGINAL BIOSCALIN HAAR SHAMPOO is een milde, reinigende formule die tegelijkertijd een gezonde haargroei effectief bevordert. De shampoo werd speciaal ontwikkeld in Finland om de effectiviteit van de BIOSCALIN ELIXER te verbeteren. De shampoo is hypoallergeen en bevat ingrediënten die het haar perfect reinigen, laten glanzen en zacht maken. Een gezonde haargroei wordt intensief verbeterd, door de celactiviteit in de epidermis (opperhuid) te stimuleren. De BIOSCALIN HAAR SHAMPOO bevat geen lanoline of cholesterol en ook geen kleurstoffen, parfum of alkalische stoffen. Dit zorgt ervoor dat de normale zuurbescherming van de hoofdhuid optimaal in tact blijft.

 ORIGINAL BIOSCALIN HAAR ELIXER

 De BIOSCALIN ELIXER wordt speciaal aanbevolen bij haaruitval die gepaard gaat met roos of een verhoogde activiteit van de talgklieren. Oude haren en hoornlaagresten worden dankzij deze doeltreffende formule met daarin o.a. salicylzuur uit de verstopte haarzakjes verwijderd, zodat nieuwe haren ongehinderd kunnen groeien. De overige ingrediënten van de BIOSCALIN ELIXER waaronder pepermunt olie, allantoïne, calcium en vitamine B3, stimuleren de doorbloeding van de hoofdhuid intensief en bevorderen de haargroei op een krachtige wijze. Na een behandeling van 2 weken kan er roos optreden. Dit is een teken dat de hoofdhuid bevrijd is van oude hoornlaagresten. Dan pas kan de BIOSCALIN ELIXER zijn werk optimaal doen en in de diepere lagen van de hoofdhuid doordringen, waardoor het haar na ca. acht weken reeds zichtbaar dikker en voller wordt. Om optimale resultaten te bereiken, wordt aanbevolen om de kuur minimaal 3, maar beter nog 6 tot 9 maanden te gebruiken.

ORIGINAL BIOSCALIN HAAR LOTION De BIOSCALIN HAAR LOTION is de perfecte voorbereiding op de dagelijkse verzorging van normaal tot droog of vet haar. De zorgvuldig geselecteerde actieve ingrediënten zoals panthenol, salicylzuur, vitamine B3, allantoïne en vitamine H (biotine), dringen diep door tot in de haarwortels door middel van een zachte hoofdhuidmassage met deze lotion op het pas gewassen, handdoekdroge haar. Dit leidt tot een verbeterde bloedcirculatie in de haarzakjes, waardoor deze van voldoende voeding worden voorzien en hun werk daardoor optimaal kunnen doen, te weten: het haar laten groeien! De BIOSCALIN HAAR LOTION voorziet niet alleen de haarwortels van nieuwe kracht, het houdt ook de hoofdhuid en het haar langdurig fris en in een gezonde conditie. De BIOSCALIN HAAR LOTION is zeer mild en verstoort de biologische balans en pH-waarde van de hoofdhuid niet. 

 BEAUTY VAN BINNENUIT MET ORIGINAL BIOSCALIN HAAR CAPSULES! Voor de ondersteuning van een goede haargroei (en tevens een gave, gezonde huid en mooie sterke nagels!) van binnen uit, zijn er de ORIGINAL BIOSCALIN HAAR CAPSULES. Deze bevorderen een verbetering van het haar van binnen uit dankzij een basis die bestaat uit een zeer hoge dosering gierst. Gierst is een 100% natuurlijk voedingssupplement dat essentieel is bij het stimuleren van haargroei van binnenuit. Het is namelijk het enige ingrediënt dat werkelijk doordringt in het haarzakje, met als gevolg een gunstig effect op de vitaliteit van het haar. De ORIGINAL BIOSCALIN HAAR CAPSULES bevatten tevens werkstoffen zoals gist, tarwekiemolie, calcium, lecithine, soja olie en de vitamines B1, B2, B6, C, E, H en bèta caroteen. Al deze werkstoffen hebben een krachtige synergetische werking in combinatie met gierst en zorgen daardoor voor een intensieve stimulatie van de haargroei, een mooie huid en sterke nagels van binnen uit. In combinatie met de overige ORIGINAL BIOSCALIN- producten dragen de capsules bij tot het behoud van de haarvitaliteit en een gezonde haargroei!

Klinische testen bewijzen een zeer hoge mate van effectiviteit

Tijdens de ontwikkeling van de ORIGINAL BIOSCALIN- producten werden uitvoerige klinische testen uitgevoerd bij vrijwillige testpersonen. Hieruit kwamen onder andere de volgende testresultaten naar voren: 

 • overmatige haaruitval werd reeds gestabiliseerd na 10 tot 30 dagen gebruik van de producten
 • 80% van de testcases toonden opvallende nieuwe haargroei na 6 -12 weken gebruik van de producten
 • de producten zijn bewezen volledig vrij van hinderlijke nevenwerkingen te zijn
 • haaruitval werd significant verminderd bij de testpersonen die de producten gebruikten
 • het haar van de testpersonen was opvallend dikker, voller en gemakkelijker te stylen na het gebruik van de producten tijdens én na de testperiode.

Distributie, verkoopprijzen & meer informatie: De producten van ORIGINAL BIOSCALIN zijn verkrijgbaar ofwel te bestellen via de drogist, apotheek en reformwinkels en worden tevens verkocht via diverse webwinkels.

Verkoopprijzen:

 • ORIGINAL BIOSCALIN HAAR SHAMPOO     € 11,95/150 ml
 • ORIGINAL BIOSCALIN HAAR ELIXER           € 24,95/  60 ml
 • ORIGINAL BIOSCALIN HAAR LOTION          € 19,95/200ml
 • ORIGINAL BIOSCALIN HAAR CAPSULES   € 29,95/ 90 capsules

 

Voor meer informatie is er de website www.trophax.nl of de webshop: www.direct-help.nl

Lees ook:Doei roos! Welkom dik en sterker haar
Lees ook:Shampoo van een blok
Lees ook:Win: head & shoulders Limited Feminine editions
Lees ook:Dag kopzorgen!
Lees ook:Voor hem, voor meer haar: Invati Men™

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Bioscalin belooft dikker, voller én meer haar!

 1. Dhr. D.W. Kievit

  Hoe zit het met schaamhaar? Wordt dit ook voller?

    /   Reply  / 
 2. Shaul morgenstern

  Dear Sir/Madam, I am interested to purchase Original Bioscalin Hair Elixir and Bioscalin Lotion.
  I would appreciate your guidance and assistance to enable me to proceed with above purchase.
  Many thanks in advance.

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>