Shampoo tegen Acné

Kairos, heet de shampoo uit de US of A die beweert acné te verhelpen. Volgens de producent van Kairos krijgen we juist puistjes door de verkeerde shampoos te gebruiken. Vele shampoos en conditioners bevatten ingrediënten die je poriën ernstig kunnen verstoppen. In de producten van Kairos worden ingrediënten als petrolatum, vette oliën en siliconenderivaten bewust niet gebruikt. De shampoo en conditioner van Kairos zijn er op gericht om zowel je haren als je hoofdhuid en gezichtshuid goed te reinigen. Daarbij reduceren deze producten de aanmaak van talg. We weten

allemaal dat je puistjes krijgt van een overmatige talgproductie. Het idee achter Kairos is dus helemaal zo gek nog niet! De Kairos lijn bestaat uit vier producten: een shampoo, een conditioner en een gel en een spray. Zie ook www.kairosclear.com

Lees ook:Yeah… nooit meer vette haren!
Lees ook:Paula’s Choice All Over Hair & Body Shampoo en Smooth Finish Conditioner
Lees ook:Shampoo met meteorietstof uit de ruimte belooft je gouden lokken………
Lees ook:Goddelijke shampoo blijkt bijna 100% natuurlijk
Lees ook:10 geboden voor je haar

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>