Krijg ook mooi haar

Zon, zee, zwemmen, kleurspoelingen, verven, permanenten, föhnen, kammen en steil maken zijn allemaal activiteiten waar je haren niet happy van worden! Gelukkig is er nu iets betaalbaars op de markt wat jou glanzende lokken net zoals de celebs kan geven: Andrélon Glans & Care. Als je het goed wilt doen maak je gebruik van de gehele lijn. Je wast je haren voorzichtig met de shampoo en de bijbehorende conditioner. Daarna sluit je het af met een verzorgende serum behandeling, deze serum kan zowel op droog als handdoek nat haar gebruikt worden en maakt je haren ultrazacht en -glanzend.

Tot slot styl je je glanzende coupe met een mousse en hairspray die je  haren nog meer diamantenschittering beloven te geven. Het vergt wat tijd en inzet, maar nu hoef je nooit meer jaloers te lonken naar celebs met stralende haren. Try it! Vanaf € 2,49

Lees ook:Bescherm je haren tegen de zon
Lees ook:Pump je fijne haar op
Lees ook:Defrizz Serum , musthave voor je haren!
Lees ook:Het medicijn voor je haren: U Luxury Oil
Lees ook:Koninklijke bloem maakt je haren zijdezacht

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>