Spiegeltje, spiegeltje aan de wand? Wie heeft de mooiste vlechtjes van ons land?

We love vlechtjes. Vlechtjes zijn al een tijdje superhot om te dragen. Het is volgens ons een beetje begonnen toen de #fitgirl hype op gang kwam.

Deze hype is eigenlijk geen  hype meer, maar een soort van levensstijl geworden. En dat is natuurlijk alleen maar postief, want wie wil er niet gezond 100 jaar oud worden?

Maar nu weer terug naar de vlechtjes. Het allerleukst en hipst zijn de boxer braids.  Kim Kardashian was een van de eerste die gesignaleerd werd met twee prachtige vlechten ingevlochten vanuit een middenscheiding. Een speciale techniek die zelfs niet alle kappers zomaar beheersen.

Mocht je een vriendin hebben die handig is met vlechtjes dan kun je haar lief aankijken, zo niet kun je tegenwoordig ook bij veel zaken terecht speciaal voor het laten zetten van boxerbraids of andere knappe vlechtjes.

Het liefst wil je je mooie haar zo lang als mogelijk goed houden. Wij kregen van onze kapper de tip om  te slapen met een panty om ons hoofd. En dat heeft gewerkt, so you know nu. Haren gevlochten, shine en geniet van de complimenten, ‘s avonds een panty om je hoofd en de volgende dag heb je wederom pret van je prachtige ingevlochten haren

Check hier onze sterren voor some inspiration….

Lees ook:Aan deze 7 eigenschappen herken je de FITGIRL
Lees ook:Haartrends zomer 2008, deel 4
Lees ook:Panty zonder zitvlak…
Lees ook:handig foefje om je borstel schoon te houden
Lees ook:Traditionele Maori-tattoo voor Riri

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>