Barbie is trots op haar nieuwe meterslange lokken

Barbie die in het echie door het leven gaat als reality soapster Samantha van der Plas-de Jong weet altijd weer voor wat opschudding te zorgen. Zo is iedereen nu vooral in de ban van haar nieuwe nogal weelderige coupe. 

Ze heeft haar haren laten verlengen en het gelijk maar goed gedaan ook. Het resultaat is verrassend danwel heftig. Zelf zegt de blondine erover: “Tis ietsje langer nu me nieuwe haar  van Jennifer Hoeve Hair Wat ik al op instagram zei: als je het nep doet, doe het dan goed nep. Oh voor de duidelijkheid: IK ben hier blij mee. En ja jij MAG je mening geven hoe lelijk, nep, belachelijk, verschrikkelijk, eng, enz jij dit vind. En dus mag ik jou ongewenste negatieve mening hierover er af gooie en jou blokkere. Dat je het weet dat vrijheid van mening twee kanten op werkt.” 

Barbie heeft haar coupe verfraaid met één groot haarstuk van maar liefst 1 meter en 20 centimeter.

Foto’s: van Barbie’s Facebook en Instagram

 

Lees ook:Sylvie viert Barbie’s bday en blikt terug op moeilijke periode
Lees ook:Fans vallen over Barbie’s gezicht
Lees ook:Samantha’s aka Barbie’s tips voor perfecte harde krullen
Lees ook:Als je haar maar goed zit….always
Lees ook:Gelukkig nieuw haar voor Fajah Lourens

1 Reacties // Reageer

One thought on “Barbie is trots op haar nieuwe meterslange lokken

  1. Stefan

    Ik mag je mening er af gooien. Zo werkt vrijheid van meningsuiting niet mevrouw de Jong. Maar goed. We kijken hier al niet meer van op

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>