Kapster verknipt Wilfred Genee

Wilfred Genee heeft een nieuwe coupe en wat voor een! Door een misverstand met een Franse kapper is zijn haardos flink gekortwiekt, schrijft de presentator maandag op Twitter bij een foto van zijn flink uitgedunde kapsel.

Wilfred Genee, die momenteel in Frankrijk verblijft voor zijn dagelijkse talkshow Tour Du Jour, vroeg de kapster om slechts een klein beetje van zijn haar af te knippen. “Seulement un petit peu de cheveux (alleen een klein beetje haar)”, luidde zijn verzoek. De Franse kapster had kennelijk een andere interpretatie van zijn verzoek, want ze is enorm tekeer gegaan met haar schaar.

En nu is de boel dus flink uitgedund. Johan Derksen kan er vast om lachen en sommige followers op Twitter maken jokes. ‘Zou Derksen connecties hebben met de Franse hairstyliste?” Lol!

Lees ook:Waterpokken nemen bezit van Angelina Jolie
Lees ook:Fajah Lourens, Rens Kroes of Arie Boomsma – wie is het fitst? #WHfitlist
Lees ook:F*cking VET: Pink Lady Britt
Lees ook:Musthave: Abercrombie & Fitch Fierce
Lees ook:Deze kuur geeft je 1700 nieuwe haren na drie maanden!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>