Tieners bewonderen overbehaard meisje

Yasmin Gasimova, een Engelse studente uit Reading is superhot op internet, want zij weigert al sinds haar 11de haar lichaamshaar te scheren. Yasmin showt foto’s van haar behaarde lichaam nu op haar blog.

Yasmin Gasimova (19) filosofie en IT-studente voelt zich sinds acht jaar superlekker in haar body en is trots op haar harige benen, buik, oksels en kin.

“Harig zijn is helemaal niet eng”, zegt Yasmin. “In onze samenleving wordt er van vrouwen verwacht dat ze zich altijd scheren, maar ik schaam me niet om toe te geven dat ik dat niet doe. Af en toe trim ik mijn schaamhaar wanneer ik op vakantie ga, maar op een normale dag laat ik alles gewoon groeien. Ik ben altijd al onzeker geweest over mijn lichaamsbeharing, maar nu heb ik gewoon besloten om het te koesteren. Ik ben gestopt met me er ook maar iets van aan te trekken toen ik elf jaar oud was. Ik heb van nature uit een snelle en dikke haargroei. Dat wil zeggen dat ik meer dan een uur bezig was met ontharen, om vervolgens achter te blijven met stoppelige benen, die ik binnen de week weer moest scheren. Bovendien kreeg ik regelmatig last van ingegroeide haren, en vond ik kale benen ook gewoon niet passen bij de rest van mijn lichaam.”

Tsja…..

 

Lees ook:Meer kans op trombose met Yasmin anticonceptiepil
Lees ook:Behaarde benen beschermen beter dan condooms…
Lees ook:Shakira vindt haar heupen te dik
Lees ook:Heb jij de mooiste benen van Nederland?
Lees ook:‘Sonja Silva zal nooit meer dik worden’

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>